Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.09.2022, 17:04:18
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
E prescurtat mai degrabă decât răstălmăcit și așa i l-o fi zis respectivul om de care povestea.

Citat:
În prealabil postat de Moroco
Dar sa nu ne intoarcem in istorie caci noua crestinilor ni s-a poruncit sa ascultam de Hristos-Cuvantul: ”El e Fiul Meu prea-iubit in Care-Mi gasesc placerea, de El sa ascultati.
Au schimbat neoprotestanții traducerea la acel verset au înlocuit „întru Care am binevoit”, în Biblia ortodoxă apare așa:
Sfânta Evanghelie după Matei https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=3#17:
Cap. 3
17. Și iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".

Nu știu de ce trebuia schimbată totuși traducerea acolo, ce era greșit la „întru Care am binevoit”.
Nu stiu care au schimbat traducerea si cand, care e sensul corect al textului real, io am citat dupa ureche caci memoria mea e ridicola si-mi joaca feste. Am impresia ca e valabile amandoua citatele, ne spune Domnul Dumnezeu Tatal si Duhul Sfant ca ”El e Fiul Meu prea-iubit intru Care am binevoit si in Care Îmi gasesc placerea”... sfinteniei fireste si nicidecum placerea pacatului sau a altor placeri necurate. Deci, ”de El sa ascultati!”.

Vroiam sa subliniez porunca data de Dumnezeu din norul luminos cu Moise si sf. Ilie de fatza.... in sensul ca nu e nevoie sa urmam iudaismul istoric decat in masura in care o face insusi Hristos-Cuvantul, Domnul nostru precum si Apostolii si Trimisii Sai caci tot ce a grait Dumnezeu ramane valabil de la prima si pana la ultima litera rostita vreodata caci prin Fiul a fost suflat Duhul si au fost graite de Tatal si s-au facut si ”Noi le facem pe toate” mai departe Apocaliptic caci Domnul Dumnezeu e Începutul si Sfarsitul dar si Vesnicia cu toate Cele vesnice.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 16.09.2022 at 17:37:28.
Reply With Quote