![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Eu dacă eram în locul tău cumpăram de banii aceia o juncă să mă țină mai mult. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Animalele nu ne pot recompensa pe când omul poate întoarce și acesta e un fel de mecanism care se poate întipări față de animale, de a avea autoritate mereu asupra cuiva care nu poate întoarce, că dacă ar întoarce ne-ar jigni. Oamenii ne ajută să ne atingem potențialul nostru uman maxim, asta e așa a fost întodeauna, cine știe să lucreze cu omul fără să devină un tiran e mare de tot.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu locuiesc intr-o zona de munte, unde exista multe tarle de oi, si intr-o noapte cand parcam masina un caine ciobanesc m-a atacat, si in momentul ala toti cainii mai care erau la un sfert din ciobanesc au sarit in apararea mea. Erau in stare sa-si dea viata pt mine. Nu o sa uit niciodata momentul acela. Cainii sunt agresivi pt ca stanii ii fac asa, din nou omul e de vina nu animalul... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Societatea noastra are la baza ideea ca esti disponib la plata conform cuvantului tau, a demnitatii tale in spcietate altfel faci puscarie, la animale nu exista asa ceva, doar atasament si devotament nimic mai mult. |
|