Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2023, 09:47:57
George R. George R. is offline
Member

Data înregistrării: 26.11.2012
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Repet: în cazul prezentat pe topicul de față eram interesat cum ar reacționa administrația bisericească dacă un credincios statistic le-ar comunica demisia din calitatea de membru al BOR.

De altfel, eu cred că demersul lui George R. este fie neserios (o încercare de a atrage atenția asupra sa), fie e mai serios decât pare la prima lectură (criză existențială urmată de revoltă împotriva oricărei forme de autoritate exercitată asupra sa).

L-am trimis să-și dea demisia din BOR cu speranța (incertă) că cineva cu autoritate pastorală și cu harul lui Dumnezeu la purtător, va sta de vorbă cu el la modul cel mai serios.
Este cineva pe aici care CHIAR crede, in forul lui interior, acolo unde nu ajung decat gandurile lui cele mai intime, ca vreun popa, indiferent de grad, crede in Dumnezeu????? Nu, Domnilor, sunt si ei niste slujbasi care sustin cauza angajatorului. Si ce angajator... Nu-ti poti intalni seful cel mare niciodata, casa si masa asigurate, respect impus cu forta fricii, voyeurism la greu (vezi spovedania) etc. Adica niste fosti adolescenti carora le-a fost frica de viata adevarata si si-au asigurat traiul de zi cu zi si batranetile sustinand o poveste. Nu difera prin mare lucru de fostii activisti de partid, pana la urma... Unde mai pui ca unii se dedulcesc, cu maxima placere si in deplina impunitate, la carnita tanara, fie ea de baietel sau de fetita. Hai sa fim seriosi, ca toti alergam la doctor cand ne loveste ceva grav. Poate s-o fi vindecat vreun cancer avansat cu rugaciune, dar eu nu am auzit de asa ceva.
Reply With Quote

Tags
renuntare