Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2023, 01:48:37
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Rappy, Moroco este un fiu al diavolului care s-a aciuat pe forum cu binecuvantarea administratorilor care il tin in brate.
Din ce-am vorbit in ultimele saptamani cu Moroco, nu mi se pare un om rau. Nu am vazut in posturile lui rautate, dusmanie, viclenie, ingamfare, perfidie, etc. Nu e nici prost, il duce capul cateodata surprinzator de mult. Iar uneori zice chestii chiar interesante si il apreciez pentru asta. Nu stiu ce posta inainte, dar din cate am vazut eu pare un om cu inima buna. Problemele lui par sa fie de alta natura, adica niste tulburari psihologice. E paranoic, se agita mult si repede, se simte persecutat, e sensibil, par niste tulburari mai degraba psihologice decat duhovnicesti. Acestea sunt simptome care din cate stiu iti creaza o deschidere vulnerabila fata de culte. Nu stiu, zic din ce am citit de la el, poate ma insel.

Cat despre Noul Ierusalim, din cate stiu decizia BOR din 1993 a aplicat iconomie, aratand ingaduinta spre a nu-i osandi prea tare pe cei rataciti. Nu am gasit decizia s-o citesc online integral, dar din ce-am auzit a aratat ceva blandete pentru a le oferi o cale de reintoarcere. Ce vreau sa zic e ca pe la biserica gasesti tot felul de oameni, iar unii vorbesc si multe prostii. Ma gandesc daca Dumnezeu nu cumva vrea sa vada crestinii aratand si ingaduinta si blandete. Nu ma refer la ingaduinta pentru erezii si rataciri ci ingaduinta pentru oameni care au nevoie. Uneori e greu de despartit.

Cat despre forum, suntem o mana de oameni pe-aici oricum. Mi s-ar parea mai gol si anost fara Moroco. Nu stiu, astea-s gandurile mele din ce-am vazut.

Citat:
nu o sa te intelegi cu el.
Aici da, asa mi se pare si mie

Last edited by RappY; 07.10.2023 at 01:52:26.
Reply With Quote

Tags
comunicare, neoprotestanti