Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2023, 22:55:44
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Angry

Protestantii ăstia mă fac cu capul. Am incercat sa intru in discutii cu ei, cand ne ataca Biserica oriunde in social media. Dezastru! In realitate oricum nu au tupeu.

Eu il urmaresc pe un baiat de 23 de ani (parca atat a zis ca are) pe nume Bandi, ceea ce imi place la el, e ca nu ataca ortodoxii, vorbeste lucruri generale de Dumnezeu, si nu incearca deloc sa convinga pe cineva sa creada ce crede el despre Dumnezeu etc. Posteaza poze, cu el in locatii, vorbeste de muzica, etc...

Dar avem o alta latura de protestanti, adica cei care ataca Biserica noastra, si ma enervez, ori de cate ori intru in discutie cu ei, ma ataca cu fel de fel de lucruri ale lor.

Uneori si eu o mai scap de coada, si incep sa ii judec, oriunde apare Biserica Ortodoxa, top si ei sa o critice. De ce va inchinati la idoli (icoane)? De ce va inchinati la cadavre (asa numesc ei moaste)? De ce va inchinati la oameni morti (sfinti) ? Unde scrie in Biblie ca te inchini la x si y?

Pe langa argumentele mele, eu ma iau si de ei le zic: Dar de ce voi legalizati casatoria intre LGBT, de ce aveti traditia sa dansati in bisericile voastre in fata Domnului, de ce ati modificat biblia?

In biserica nu se danseaza, te duci la festival si dansezi, nu in Biserica.

Ei pe motiv gen: "Noi dansam ca asa si Regele David dansa in fata lui Dumnezeu"....mai fecior, mai. M-am uitat pe Internet, sa aflu, dansurile in fata lui Dumnezeu reprezinta o traditie a EVREILOR! Evreii danseaza in fata lui Dumnezeu.

Deci protestanti care practica traditie evreiasca, pai mai este asta crestinism?

Si eu le ziceam: "Mai, cand Iisus a fost rastignit, mama lui dansa acolo de bucurie? Nu stiti ce vorbiti!!"

Dansul in fata Domnului nu e crestinism, ci iudaism.

In concluzie, mi-a spus duhovnicul sa nu ii mai bag in seama, ca o parte din ei sunt indraciti, si nu se merita atentia. Incerc sa nu ma mai bag in seama cu ei acum.

Last edited by Adr.iu91; 23.11.2023 at 22:57:45.
Reply With Quote

Tags
comunicare, neoprotestanti