Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Istoria bisericii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2023, 22:05:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
A mai scris cate ceva, dar nu asta e important, mie mi se pare un conflict fals alimentat mai mult de presa, cei care se lasa antrenati in treaba asta nu vor castiga nimic dar pot pierde foarte mult. Articolul pe care il citezi in postul tau (in care e demonizat omul ala) e un atac la persoana in stilul politic-mahala, nu e nimic crestinesc acolo.
Mai precis ce a scris Vasile Bănescu ?

Omul chiar și-a depășit atribuțiile.
Nu știm ce salariu încasează, în mod normal tocmai fiind plătit are anumite obligații să se abțină.
Au fost mai multe articole împotriva lui, nu le-am citat pe toate, am văzut alți oameni din cancelaria patriarhală care sunt preoți, de pildă pr Crângașu care vorbește despre șantierul Catedralei Naționale și are alt ton, altă așezare.

Nu știu care e treaba cu Vasile Bănescu nu l-am văzut niciodată să discute dogmatică la modul să facă numai despre asta emisiunea și el face un fel de talk show social, nu dă pe afară de cunoaștere teologică, doar inundă cu neologisme.

Tags
biserica romana, comunicare