![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El scrie pentru societatea civilă, în mod special cu direcție spre cei care încearcă să denigreze Biserica sau să combată valorile ei. Obișnuiți-vă cu ideea că Bănescu nu vă predică vouă și nici nu e musai să pricepeți tot ce spune el. Nu-l mai tot mușcați aiurea că de fapt el pe voi vă apără dar voi nici nu aveți cum să pricepeți. Că asta-i viața pe acest pământ. Cel mai înțelept ar fi ca voi să fiți smeriți, pocăiți și cu ciocu' mic! Last edited by Penticostalul Traditional; 26.10.2023 at 10:08:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: chiar ma intreb care este CU ADEVARAT rolul lui Banescu
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să nu uităm ce ni s-a zis: „umblați ca fii ai luminii!” (Efeseni 5, 8).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E un ipochimen nediplomat, provoacă intrigi și dispute în loc să le stingă, folosește calitatea de purtător de cuvânt al unei instituții pt a purta lupte personale mărunte cu cei care-l critică pe drept. E curios că deși are oameni în sânul cancelariei patriarhale care nu sunt de acord cu abordările lui, tot e un fel de eminență care nu suportă niciun fel de critică sau mustrare publică, de parcă e un guru infailibil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul chiar și-a depășit atribuțiile. Nu știm ce salariu încasează, în mod normal tocmai fiind plătit are anumite obligații să se abțină. Au fost mai multe articole împotriva lui, nu le-am citat pe toate, am văzut alți oameni din cancelaria patriarhală care sunt preoți, de pildă pr Crângașu care vorbește despre șantierul Catedralei Naționale și are alt ton, altă așezare. Nu știu care e treaba cu Vasile Bănescu nu l-am văzut niciodată să discute dogmatică la modul să facă numai despre asta emisiunea și el face un fel de talk show social, nu dă pe afară de cunoaștere teologică, doar inundă cu neologisme.
|
|||
|
|||
![]()
A publicat o carte de dialoguri impreuna cu Monica Pillat (bazata tot pe emisinile de la Trinitas), Poteci catre Dumnezeu. Lucru bun, avand in vedere tracul pe care il are scriitoarea in fata camerei TV. "Suna" mai bine pe hartie.
Scuze, acum am vazut ca articolul ala (scris de V. Roncea - in care isi bate joc de Banescu) nu e citat de tine, era in postul lui Demetrius. Last edited by ALARIC; 30.10.2023 at 09:35:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum emisiunile acelea nu sunt chiar misionariat, e plătit nu știm cu ce grilă, e plătit și pt activitatea de purtător de cuvânt și pt că e realizator de emisiuni, e 2 în 1 sau ia două contracte ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.dex.ro/crasa Citat:
Da-ne, te rog, un exemplu, unul singur. Citat:
Te dai exemplu in acest sens?