![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Despre care noi vorbesti? Ai fost de fatza? Ai participat? Ai fost tu deacord? Esti tu acuma deacord cu ce s-a facut si sustii si raspunzi in solidar? Io n-am participat, asa ca nu e niciun noi in treaba asta si dandu-mi seama cum s-a defazat si cum s-au furat 13 zile din istorie la indemnul erecticilor apuseni care ne-au pacalit "stiintific" mutandu-se credinta apostolica milenara de pe stanca, de pe temelia randuita de sfinti, nu am cum sa fiu deacord! Practic a rezultat dezbinare intre popoarele ortodoxe, s-a facut deraiere fata de cei DREPTI care au ramas in credinta (nu bolsevicii, Lenin sau revolutia au slujit Dreptei Credinte ci ei au desfintzat-o de tot!) si astazi se serbeaza de catre "noi" toate sarbatorile sfintilor defazat cu 13 zile fata de CER si unele posturi sunt reduse si in timp ce in cer e post jos se serbeaza si sunt dezlegari sau invers! Poate ai impresia ca Biserica Cereasca Biruitoare s-a mutat si ea dupa erecticii apusului sau dupa sinoadele pacalite de ei ce au dat curs schimbarii. E clar ca umblii cu vrajeala ca sa aperi si sa acoperi gresala bagand mizeria si nedreptatea sub pres incercand sa-i dezvinovatesti si sa-i scoti infailibili! Episcopul rus de acolo a lasat sa faca fraieritii hotia si trecerea, el insa nu a fost de acord sa treaca rusii ci s-a smerit si a lasat lor (naivilor pripitzi) dupa ei socotind ca nu e asa de important defazajul si ca se ramane in unitate pentru ca nu sunt calcate canoanele pentru ca in canoane nu existe obligativitatea sincronicitatii, permitzandu-se defazaje temporale firesti in sarbatorire de cateva ceasuri datorate fusului orar! Insa in cazul de fatza e vorba de 13 zile!!!!!!!!!!!!!!!! Personal nu sunt deacord cu ce s-a facut, dar cine ma intreaba pe mine si cine ma ia in seama? Nu vezi ca nici pe Dumnezeu nu-L iau respectrivii in seama sustinand ca nu e El, ca nu-s Trambitele Sale, ca ei sunt sinodul, ei sunt capul, ca ei sunt Biserica, ca ei au dreptate si ca-s infailibili si restul sunt erectici, sectanti... asa cum sustii si dumneata, fiindca de la ei te-ai molipsit sa umbli cu vrajeala. Deci nu-i frumos sa minti si sa sustii ca gresala asta si deraierea asta e ascultare! Ascultarea e exact invers! Ascultarea se face de Dumnezeu care a ramas cu cei ce au ramas in Credinta! Citat:
Nu vezi ca vor sa duca si Pastele dupa erectici si atunci tu tot la beregata mea sari ca sa-i aperi si sa li te supui? Tie chiar nu-ti pasa de Dreptae si de Adevar? Doar minciuna, linguseala si slugarnicia e virtute? Duhul merge cu Biserica dupa Cuvantul lui Dumnezeu! (A lui Moise ca este Dumnezeu, a lui Ilie-Ioan ca a dovedit ca este un Dumnezeu si a Domnului Iisus Hristos Cuvantul lui Dumnezeu (Tatal si Maica Precista) suflat prin Trambite). Io nu stiu alt Dumnezeu adevarat si sfant de iubit si de crezut! Trezeste-te Rappyd!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 16.01.2024 at 11:40:00. |
|
|