![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde știi tu că se vor da cetățenii în masă, dacă nu există niciun proiect de lege, nici măcar o schiță nimic, cum se vor da - așa în eter ? De ce ar veni aici sute de mii de israelieni care fug oricum din fața războiului din Ukr cât mai departe de focul războiului ? Cum ar suporta clima din România, dar spitalele care sunt mult mai slabe ca cele din Israel ? Dacă voiau să vină nu crezi că ar fi avut timp în 34 de ani ? E clar că e o manipulare a unui limbric care a prins punctul sensibil și o va tot agita, va deveni tot mai violent pe măsură ce se apropie alegerile. Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 07.02.2024 at 22:26:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi eu nu știu, așa a zis Simion. Dacă nu e așa, să clarifice.
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Vor mai fi alegeri abia peste 4 ani(Locale și Generale) și 5 Prezidențiale și Europarlamentare, cum crezi tu că ar vota dacă ar fi în Israel, nu funcționează votul prin corespondență la Parlamentare și Locale și foarte puțini l-au folosit la europaralamentare.
Tu de unde știi că dacă un partid-orice partid ar da drept de vot ar fi și votați de cei cărora li s-ar da, deci cine s-ar juca așa ? Acest fals David, că nici nu cred că-l cheamă așa ci și-a pus numele ca să batjocorească pe cei care celebrează steaua lui David, nu aduce filmarea cu Simion când declară, nu pot să mă încred în parafrazările lui.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 07.02.2024 at 22:46:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine crezi tu că va zbura din Israel să-ți voteze la Parlamentare, mi se pare o aberație nepractică raportată la prețul biletelor care va fi tot mai mare. Tu crezi că ei au lobby puternic pt drept de vot, sau fiindcă au finanțe și au terenuri peste tot cumpărate ? Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și acolo votul e împărțit, plus că ei stau fizic acolo, nu vin din Israel doar la vot și după zboară înapoi. Citat:
Citat:
Știu familii mixte dar acolo religia nu e un factor, deci sunt într-un fel laicizați.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este adevărat că știe toată lumea, și mai ales că ar și înțelege despre ce este vorba, care ar fi și sînt implicațiile trădării lui Gică „Panaramă”. Doar ca un exemplu, deși aceste lucruri sînt ținute bine ascunse și mai ales ferite de orice dezbatere publică rezonabilă, n-ai decât să citești comentariile de pe YT de la linkul respectiv și vei vedea că aproape nimeni nu a sesizat chestiunea extrem de gravă, parcă aproape toți erau niște „analfabeți de-ăia funcționali” sau niște personaje dintr-acelea cu „școală ajutătoare” (cum și sînt unii dintre fanii lui Georgică „Che Gargara”) sau poate doar niște fanatici de-ăia aberanți cu lipsuri grave de discernămînt politic și moral. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe lângă faptul că și eu am abordat această chestiune extrem de gravă la adresa democrației românești, consider totuși că lucrurile sînt și pot fi mult mai grave decât ceea ce menționezi mata, anume, netrecînd peste faptul că nu există absolut nicio legalitate și legitimitate pentru așa-zisa „restituire”, au apărut voci mai recent în spațiul public care vorbesc despre posibile scenarii ale unei „refugieri” / „invazii” a până chiar la 3 milioane de cetățeni ai statului „Izreel”, dintre care unii, nu știm câți, personal nu cred că prea mulți (raportat la cifra de 3 milioane), ar avea proprietăți, iar alții ar viza locuințe în care să se „adăpostească” cel puțin temporar, însă noi știm că la unii temporarul poate să aibă mai mult înțelesuri.
Este vorba în principal despre afirmațiile unui oarecare Cazacu Aurel, partener de afaceri cu Georgică Becali, însă eu nu cred că într-o societate atât de controlată poate cineva așa nestingherit, și chiar la mai multe emisiuni de la mai multe posturi tv, să emită astfel de opinii decât dacă are o anumită coordonare de la anumiți factori despre care s-ar presupune că ar fi trebuit și ar trebui să fie de răspundere în România. De ce s-a dus, de fapt, premierul Marcel Ciolacu în Israel? Expertul militar, Aurel Cazacu: (...) - B1 TV, 17 oct. 2023 Fragmente video mai extinse (decât înreg. mai scurtă de pe sait) de la emisiunea respectivă din 17 octombrie 2023 de la B1 TV, inclusiv cu opiniile gen. (r) SRI Troncotă |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
*Am auzit (acum vreo 5 ani) o proorocire ca nivelul de trai in Romania va deveni foarte bun; atat. Inca de cand am auzit asta m-am gandit ca poate Romania va fi ocupata de cine stie cine.