Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2024, 21:28:51
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Aici vorbim de lucruri concrete care se întâmplă de mai bine de 5 ani - importuri prin ministerul muncii de populații străine, nu de proiecții viitoare ale unuia care tot rostogolește pe forum ca să semene neîncredere, îndoială, diversiune în ultimă fază.

Nu votați AUR ca să câștige tot PNL,PSD, USR cam asta e singura lui placă, probabil e un bugetar de lux cuibărit în administrație specializat în manipulare, de asta are și atâta timp să scrie.
Și care-i soluția? Votați AUR să nu avem asiatici ci să avem israeliți? Ce e așa important să le dea cetățenie? De ce nu pot să-și retragă gafa? Oamenii le cer să explice și ei se fac că plouă. Deja se vede în toată Europa că acest „curent conservator” este un teatru, liderii își încalcă promisiunile cum ajung la putere, se face același lucru dar cu mai mult spectacol.

În primul rând la vot trebuie să poți vota cu o conștiință curată, să crezi în ce votezi. Eu nu votez cu bună știință să fie colonizată România de străini că nu sunt nebun la cap.
Vechi 07.02.2024, 22:19:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Și care-i soluția? Votați AUR să nu avem asiatici ci să avem israeliți? Ce e așa important să le dea cetățenie? De ce nu pot să-și retragă gafa? Oamenii le cer să explice și ei se fac că plouă. Deja se vede în toată Europa că acest „curent conservator” este un teatru, liderii își încalcă promisiunile cum ajung la putere, se face același lucru dar cu mai mult spectacol.

De unde știi tu că se vor da cetățenii în masă, dacă nu există niciun proiect de lege, nici măcar o schiță nimic, cum se vor da - așa în eter ?

De ce ar veni aici sute de mii de israelieni care fug oricum din fața războiului din Ukr cât mai departe de focul războiului ?

Cum ar suporta clima din România, dar spitalele care sunt mult mai slabe ca cele din Israel ?

Dacă voiau să vină nu crezi că ar fi avut timp în 34 de ani ?

E clar că e o manipulare a unui limbric care a prins punctul sensibil și o va tot agita, va deveni tot mai violent pe măsură ce se apropie alegerile.

Citat:
În primul rând la vot trebuie să poți vota cu o conștiință curată, să crezi în ce votezi. Eu nu votez cu bună știință să fie colonizată România de străini că nu sunt nebun la cap.
Tu oricum votezi cu PSD/PNL/USR dacă stai acasă sau anulezi votul- sau fragmentezi pe partide care nu fac pragul, că le crești ponderea votanților lor fanatici aduși pe interese, bugetari care păcălesc munca, asistați de tot felul, profitori care fură din contracte cu dedicație, oameni prostiți cu un mic, cu un bilet la untold să voteze x sau y, idioții lor utili care fac zeu din uniuni și alianțe geopolitice șamd - deci e suficient ca răul să triumfe - ca oamenii buni să nu facă nimic.

Last edited by Iorest; 07.02.2024 at 22:26:40.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2024, 22:28:09
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
De unde știi tu că se vor da cetățenii în masă
Păi eu nu știu, așa a zis Simion. Dacă nu e așa, să clarifice.

Citat:
cum se vor da - așa în eter ?
Nu ar fi prima oară.

Citat:
Miza e dreptul de vot, ei nu trebuie să fie aici decât în acte.

Citat:
E clar că e o manipulare a unui limbric care a prins punctul sensibil și o va tot agita
Nu le rămână celor de la AUR decât să se dezmintă fiindcă aici e vorba de o declarație de-a lui Simion, nu inventată de media sau de David.
Vechi 07.02.2024, 22:44:19
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Miza e dreptul de vot, ei nu trebuie să fie aici decât în acte.
Vor mai fi alegeri abia peste 4 ani(Locale și Generale) și 5 Prezidențiale și Europarlamentare, cum crezi tu că ar vota dacă ar fi în Israel, nu funcționează votul prin corespondență la Parlamentare și Locale și foarte puțini l-au folosit la europaralamentare.

Tu de unde știi că dacă un partid-orice partid ar da drept de vot ar fi și votați de cei cărora li s-ar da, deci cine s-ar juca așa ?

Citat:
Nu le rămână celor de la AUR decât să se dezmintă fiindcă aici e vorba de o declarație de-a lui Simion, nu inventată de media sau de David.
Acest fals David, că nici nu cred că-l cheamă așa ci și-a pus numele ca să batjocorească pe cei care celebrează steaua lui David, nu aduce filmarea cu Simion când declară, nu pot să mă încred în parafrazările lui.

Last edited by Iorest; 07.02.2024 at 22:46:57.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2024, 22:56:18
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vor mai fi alegeri abia peste 4 ani(Locale și Generale) și 5 Prezidențiale și Europarlamentare, cum crezi tu că ar vota dacă ar fi în Israel, nu funcționează votul prin corespondență la Parlamentare și Locale și foarte puțini l-au folosit la europaralamentare.
Dreptul de vot e îndeajuns să le dea putere imensă de lobby, ce spui tu sunt detalii tehnice irelevante, dacă vor să voteze or să voteze ca cetățeni ai statului.

Citat:
Tu de unde știi că dacă un partid-orice partid ar da drept de vot ar fi și votați de cei cărora li s-ar da, deci cine s-ar juca așa ?
Nu or să fie votați decât cei cu programe pro Israel la fel cum acționează AIPAC în State.

Citat:
Acest fals David, că nici nu cred că-l cheamă așa ci și-a pus numele ca să batjocorească pe cei care celebrează steaua lui David, nu aduce filmarea cu Simion când declară, nu pot să mă încred în parafrazările lui.
Eu am văzut deja înregistrarea când a ieșit prima oară, nu e nevoie de David să spună ce știa deja toată lumea:

14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859
Vechi 07.02.2024, 23:03:12
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
...

De ce ar veni aici sute de mii de israelieni care fug oricum din fața războiului din Ukr cât mai departe de focul războiului ?

E clar că e o manipulare a unui limbric care a prins punctul sensibil și o va tot agita, va deveni tot mai violent pe măsură ce se apropie alegerile.
Priveste inainte, nu inapoi. Razboiul va "adormi" langa Ukr tocmai fiindca vor veni israelienii(ar trebui sa te bucuri*), care se refugiaza din orientul mijlociu (Gaza, Iran...)unde se va extinde in curand.

Citat:
... - deci e suficient ca răul să triumfe - ca oamenii buni să nu facă nimic.
Deci daca nu faci nimic esti bun?

*Am auzit (acum vreo 5 ani) o proorocire ca nivelul de trai in Romania va deveni foarte bun; atat.
Inca de cand am auzit asta m-am gandit ca poate Romania va fi ocupata de cine stie cine.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2024, 23:09:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dreptul de vot e îndeajuns să le dea putere imensă de lobby, ce spui tu sunt detalii tehnice irelevante, dacă vor să voteze or să voteze ca cetățeni ai statului.
Nu e adevărat, detaliile tehnice contează, nu poți să votezi în România la locale sau într-o anumită circumscripție la Parlamentare dacă nu ai acolo buletin sau flotant.

Cine crezi tu că va zbura din Israel să-ți voteze la Parlamentare, mi se pare o aberație nepractică raportată la prețul biletelor care va fi tot mai mare.

Tu crezi că ei au lobby puternic pt drept de vot, sau fiindcă au finanțe și au terenuri peste tot cumpărate ?

Citat:
Nu or să fie votați decât cei cu programe pro Israel la fel cum acționează AIPAC în State.
Nu prea cred, singura modalitate în care ar crește populația israelită în România ar fi prin unirea cu Basarabia și Bucovina de Nord, în acest context are sens integrarea lor..

Citat:
Eu am văzut deja înregistrarea când a ieșit prima oară, nu e nevoie de David să spună ce știa deja toată lumea:

14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859
Oricine are rădăcini românești ar trebui să aibă acces la cetățenie, dacă optează pentru și dovedește prin acte.
Vechi 07.02.2024, 23:15:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Priveste inainte, nu inapoi. Razboiul va "adormi" langa Ukr tocmai fiindca vor veni israelienii(ar trebui sa te bucuri*), care se refugiaza din orientul mijlociu (Gaza, Iran...)unde se va extinde in curand.
Evreii câștigă în Fâșia Gaza, văd că se vor extinde pe acolo cu colonii blocuri, mai degrabă se mută acolo decât în Ro.

Citat:
Deci daca nu faci nimic esti bun?
Păi dacă fragmentezi votul pe partide de nimic care nu fac pragul, nu mergi la vot, sau anulezi e ca și cum ajuți puterea PSD-PNL-USR, că idioții lor utili, șmecherii cointeresați vor vota la două mâini.

Singura șansă să fi limitat distrugerile era să ridicăm o forță care să se lupte de la egal la egal cu PSD-

Citat:
*Am auzit (acum vreo 5 ani) o proorocire ca nivelul de trai in Romania va deveni foarte bun; atat.
Inca de cand am auzit asta m-am gandit ca poate Romania va fi ocupata de cine stie cine.
Ai văzut că Gigi Becali era pro evrei să vină să investească aici, dar eu nu cred că vin e problemă de Limbă - de Climă - de sistem de Sănătate de mentalități unii fac Homeschooling în Ro nu e permis așa ceva.

Nici nu sunt sinagogi sau multe sunt desacralizate.

Cât privește Ukraina, acolo va fi mereu risc de erupție a unor războaie sau atacuri militare peste graniță, cine crezi că va sta acolo sau în România unde nu sunt adăposturi antiatomice în caz de ceva ?
Vechi 07.02.2024, 23:26:35
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cine crezi tu că va zbura din Israel să-ți voteze la Parlamentare, mi se pare o aberație nepractică raportată la prețul biletelor care va fi tot mai mare.
Crezi ce vrei, în State ei se mobilizează de departe cel mai bine la vot din toată populația.

Citat:
Oricine are rădăcini românești ar trebui să aibă acces la cetățenie, dacă optează pentru și dovedește prin acte.
Rădăcini din veacurile XIX-XX? Alea nu sunt rădăcini. Israel are populație de 10 milioane, tu crezi ca 10% din israeliți sunt români?

Citat:
Nu prea cred, singura modalitate în care ar crește populația israelită în România ar fi prin unirea cu Basarabia și Bucovina de Nord, în acest context are sens integrarea lor..
Am înțeles, tu vrei să le dea cetățenie. Atunci ce te mai contrazici atât? Nu e vorba că nu crezi că o să le dea cetățenie, e vorba că ție ți se pare o idee bună.
Vechi 07.02.2024, 23:32:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Crezi ce vrei, în State ei se mobilizează de departe cel mai bine la vot din toată populația.
Nu cred asta, în State ei sunt puțini raportat la vreo 300 de milioane cât are US. mai degrabă hispanicii se mobilizează cel mai bine, dar în Florida au câștigat republicanii în ultimii 8 ani.
Și acolo votul e împărțit, plus că ei stau fizic acolo, nu vin din Israel doar la vot și după zboară înapoi.

Citat:
Rădăcini din veacurile XIX-XX? Alea nu sunt rădăcini. Israel are populație de 10 milioane, tu crezi ca 10% din israeliți sunt români?
Nu pot să estimez exact câți sunt, contează câți sunt în Bucovina de Nord, Herța, Basarabia la o eventuală unire cu Patria mamă.

Citat:
Am înțeles, tu vrei să le dea cetățenie. Atunci ce te mai contrazici atât? Nu e vorba că nu crezi că o să le dea cetățenie, e vorba că ție ți se pare o idee bună.
Nu cred că o să le dea cetățenie decât dacă s-ar face unire cu provinciile istorice, deci imposibil fiindcă Bucovina de Nord e cam pierdută, au fost asimilați prea brutal de ucraineni, nu cred că vor veni de prin Israel aici.

Știu familii mixte dar acolo religia nu e un factor, deci sunt într-un fel laicizați.