Citat:
În prealabil postat de Iorest
Cum se pot refugia 3 milioane în Pipera la casele și apartmentele construite de Gigi ?
|
Și ce, a insinuat cineva mârlaniile debitate de tine, crezând că duci tema în derizoriu? N-a vorbit nimeni despre 3 milioane de yiddeni comasati toți în Pipera, asta este doar o nouă interpretare a relei voințe care pare a te caracteriza aproape ,,ontologic".
În rest, nu am înțeles de unde dai de bănuit că ai avea o oarecare familiaritate cu fenomenele, pretinzând că dezvoltatorul imobiliar ar fi impostorul de Georgică Becali.
Eu am mai sesizat opinia că yiddenii cărora EXTREMISTUL ANTIROMAN ȘI ANTORTODOX G. SIMION vrea să le faciliteze invazia în și acapararea României, nu cred că au un număr atât de mare de locuințe, însă după cum vedem și după cum însuși pestilențialul de Simion a dat parțial de înțeles, iată că lui Georgică CHE GARGARA i s-a pus în brațe un așa-zis plan ,,național" din care nu știm câtor dintre cei cărora vrea să le faciliteze o așa-zisă ,,migrație legală", adică invazie anticonstitutionala și ilegală, la fel și unele planuri de factură infracțională ale lui G. SIMION, vrea să le faciliteze și achiziția unui număr de locuințe la prețuri cât mai avantajoase.