![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar pentru că nu mânanc rahatul vostru nu înseamnă că nu lupt pentru ceva.
Doar pentru că nu sunt alături de infecția voastră,nu înseamnă că tolerez groapa in care am ajuns. Nu voi sunteți soluția la problemele actuale. Însă voi sunteți într-o poziție favorabilă pentru a lansa in atac asupra actualei clase de infractori. Pe mine mă interesează să eliminăm gunoiul care a putrezit țara asta. Chiar dacă înseamnă să lovești cu rahat in rahat,cel puțin ai posibilitatea să scapi la un momentdat de mizerie și să cureți totul.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 30.12.2024 at 23:42:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e mizeria noastră era bine tot ce a făcut statul în ultimii 25 de ani minim ? Citat:
Ei practic sunt extremiștii fiindcă duc țara într-o extremă a subperformanței și sărăciei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Știu ca știi dar eziți sa mentionezi:)
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dacă ar avea Ungaria resursele astea și bazinul hidrografic ar fi în prinele 15 din lume nu din Europa, e o chestie strict de gestionare și de cât de ieftin se vând niște judecători, politicieni și jurnaliști. Eu cred că dacă ar veni orice eminența la un lider croat, să-i spună să-și sărăcească deliberat populația s-ar ușura pe ei și le-ar râde în nas, eventual i-ar da și una sau ar deveni amenințător. E vorba și de calitate umană care în România nu prea e.
|
|||
|
|||
![]()
Eu mă dau Suveranist???
Când măi? Eu mă dezic de voi cu fiecare ocazie. Voi nici măcar nu reprezentați curentul in sine, sunteți o copie nereușită de circ și analfabetism funcțional. Dar nu asta este problema.Nu voi sunteți problema momentan. Voi puteți fi o unealtă,o variantă,o necesitate. O posibilitate. Problema este alta, și o vedem cu toții. Ce vot mai?Unde am susținut eu votul sau vreun partid înafara de USR sau candidatul Mircea Geoană?
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 30.12.2024 at 23:55:13. |
|
|||
|
|||
![]()
În momentul actual nimeni din cei vizați de voi nu este o soluție și n are posibilitatea de a ajunge la placinta.
Deci despre ce vorbim. Dacă știi altfel oferă niște exemple din ultimii 35 de anicare au vizat sistemul beton instalat. ?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul nici PD-l adică nici PNL nu au avut niciodată, nicio treabă cu patriotismul, deci nu ai avut lideri pro interes național care să aibă și pârghii să guverneze nu să fie aruncați la sacrificiu și compromiși de PSD-PNL care să râdă din umbră.
|
|||
|
|||
![]()
Suna la fel cu expresia:
"Aproape gravida" :)) Sau ești sau nu ești?:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestii banale, nu au mai venit 1 milion de români la referendumul pt Familie și era o întrebare simplă de principiu dar mulți dintre căcații ăia de banalizau familia tradițională au făcut nunți cu invitați unde aveau pretenția să li se pună darul la plic. Asta e țara de tâmpiți în care suntem, că de aia și merg lucrurile așa, calitatea umană foarte slabă chiar și la oameni cu facultate. Dacă nu ai darul discernerii duhurilor chiar și în politică adică să-l simți pe care e mai ticălos și capabil să-ți folosească votul ca să te distrugă prin delegarea pe care i-o dai - eu nu cred că ești creștin practicant că altfel te-ar fi luminat Dumnezeu ce să faci.
|
|||
|
|||
![]()
Așa ca idee....Voi nu sunteți capabili sa conduceți o țară.
Însă puteți fi capabili să dați jos una. Mai degrabă acesta este scopul și misiunea voastră. Pentru asta ați fost programați, susținuți, creați. Altcineva va conduce acesta țară,cu un program real și cu soluții concrete. Toate "luptele" voastră sunt doar forme de propagandă, anarhie, rebeliune, specific utilizate în atacuri asupra unui sistem care cade de la sine, însă voi doar îl ajutați să cadă mai repede.