Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2025, 05:32:29
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Vă mulțumesc tuturor pentru reacții și interesul arătat pentru subiect!

1.Demetrius, chiar dacă ești o "pasăre" rară în ultima vreme, mereu este o plăcere și bucurie când apari.

Referitor la mențiunile tale, să știi că în acest topic am ales mai degrabă să ofer pasaje din textele relevante ale fiecărei religii, după cum s-a văzut, evitând comentarii asupra lor.

Am și specificat sa nu cădem în capcana "argumentării" cu privire la doctrine:))

Înțeleg că multe aspecte nu se pliază pe credințele fiecăruia dintre noi.

Însă putem dezbate aceste doctrine separat,in alte topicuri.

Aici vreau să ne axăm exclusiv pe viziunile asupra vieții după moarte a marilor religii, curente spirituale, credințe populare, chiar știință.

Fără a le judeca neapărat,ci doar a incerca să le înțelegem așa cum sunt.

2.Cronicile Akashice, marele server astral poate avea niște legături cu Cartea Vieții,nu Andrew?:)

3.Cozia,da urmează să intrăm și în partea mai practică a cum experimentează un suflet ieșirea din trup,unde merge,ce face etc.

Numai că trebuie să caut niște surse foarte de încredere pentru a oferi materiale cât mai relevante.

Mă gândeam să trec în continuare la alte viziuni ale unor civilizații și religii și după să iau un parcurs practic dar văzut tot așa din mai multe perspective.