![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu de fiecare data cand sunt in zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni in afara de calugarul angajat pe post de Portar.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu de fiecare data când sunt în zona trec pe acolo in plimbare nu-i nimeni în afara de călugărul angajat pe post de Portar. - :)))) asta chiar ma face sa rad
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar e un călugăr portar acolo, e și amuzantă formularea și tristă în același timp că un călugăr n-ar trebui să stea în afara mănăstirii pt mult timp.
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ma insel stiu ca Gigi i-a construit si un schit undeva prin curte sau chiar in palat din cate mi-amintesc, lucru care-i confera o legitimitate omului.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cu schit în curtea palatului nu am mai auzit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai interesant este... cam cati din aia care dorm pe acolo pe la palat sunt intr-adevar călugări sau doar simpla garda de corp a lui Jiji :))
|