Citat:
În prealabil postat de cozia
Asta-i dreptul tau sa vezi slapii ca fiind o problema, eu nu. Bat Bisericile Bucurestiului vara cand le vizitez numai in sandale si slapi si nu vad nici o problema in asta si in plus te poti racori pe picioare la cismelele din cartier.
|
Trăiască chinezăriile din gumă nu ?
Citat:
Mantuitorul nu a folosit in viata Sa scurta decat slapi/sandale si camasa lunga de in sau canepa( precum stagarul Dac).
|
Se deplasa prin deșert și nu erau pantofi pe vremea aceea ca acum, probabil și sandalele erau mai grele și tot era un chin să mergi prin arșiță în sandale, iar șlapi nu a folosit să nu exagerăm, se vorbește de cureaua încălțămintei.
Citat:
Mie nu mi se pare aberant sa stai si descult la Liturghie. Odata cu asta se intareste si mai mult legatura fizica a credinciosului cu cladirea sfanta a Bisericii,
|
Dacă unul are ciupercă la picior ce faci, până și la ștrand nu se recomandă să mergi desculț .
Citat:
plus racoarea care vine de la ciment este un adevarat bonus cand afara trece de 40C.
Ce rost are sa vii vara la Biserica inclatat ca la armata , ca doar nu te fugareste nimeni. Concentrarea si relaxarea este cheia!
|
E o nevoință mersul la Biserică, bine că se merge părerea mea, sandale, trening, etc sunt detalii, nu am văzut niciun preot să comenteze de sandale și trening, am văzut oameni care vin în trening și Duminica la Liturghie nu doar în timpul săptămânii, de ce să judec chestiuni de gusturi.