![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pur și simplu sunt siderat cum cartea asta a reușit sa păcălească atâția și atâția, mulți storcandu-si creierii să descifreze, să deslușească ce vrea textul de fapt să zică :))
E pur și simplu incredibil! Au știut evreii ăștia să prostească lumea, și o prostesc și acum. Evreii au fost și sunt cei mai mari șarlatani și voi luați tot ce au scris de bun:))) Și dacă o studiezi realizezi câte contraziceri sunt, numai aici pe forum constant va contraziceți pe diferite texte:)) Și in tema cărții se poate observa atât de evident cât de elogiat este poporul evreu, poporul ales iar restul popoarelor sclavii lor. :)) Uite ca s-a adeverit, sunt stăpânii popoarelor și cartea pe care o cinstiți le da și dreptul :))) Bravo vouă! Tot așa să o țineți! :)) |
|
|
|||
|
|||
|
@Nietzsche
Mi-am făcut test ADN,și am parțial gene de evreu și veri de gradul patru prin Israel,SUA, Germania etc,dar nu mai spune la nimeni:) Shhh