Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2025, 13:35:46
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Deși văd că pui problema corect, Iorest, respectiv profunda corupție care afectează societatea noastră – și nu doar de 35 de ani, ci de mult mai multă vreme –, când vine vorba de soluții eșuezi de fiecare dată, preferând să creditezi niște populiști care livrează doar vorbe, violență și ură, în loc să cauți – și ei împreună cu tine – soluții pragmatice, așa cum constat că face actualul guvern. Dacă AUR ar fi capabil de onestitate, ar aplauda și susține un premier atât de decis să se lupte cu corupția, ineficiența și risipa, în persoana lui Bolojan –*un personaj politic atât de rar, pe care cred că nici nu-l merităm.

Nu numai că îl lasă singur în fața acestei caracatițe imense care parazitează companiile de stat și sistemul bugetar – adică cel responsabil de infrastructura de care te plângi –, însă îi mai creează încă un front, abia așteptând ocazia să-l îndepărteze.

P.S. Întrebându-mă de ce ar prefera cineva AUR, în pofida tuturor argumentelor raționale care i-ar sta împotrivă, nu găsesc alt răspuns decât că acest partid răspunde mai bine frustrărilor și setei de revanșă pe care mulți le-au acumulat în sufletele lor de-a lungul vremii. E un partid profund emoțional – cultivând mai ales emoția negativă, din nefericre – și tocmai prin această caracteristică a reușit să-și dezvolte un bazin electoral atât de mare, pentru că cei care preferă rațiunea nu sunt atât de mulți.

Last edited by CristianR; 01.08.2025 at 13:49:54.
Reply With Quote