Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2025, 21:46:45
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu nu înțelegi că nu contează dacă ai milioane de vizualizări pe net că nu votează vizualizările, a fost votat de oameni cu CNP-uri cu nume și prenume, cu povești de viață.
Ai voie să-ți faci reclamă pe internet, nu te interzice nimeni, fii sigur că alții au avut susținere
In final da, datorita talentului sau construit anterior, a fost acceptat de oameni. A fost omul potrivit pentru ei. Dar sunt multi astfel de oameni potriviti ,care nu au insa o expunere brusca, si mor necunoscuti , pentru ca nimeni nu se poate promova singur.
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok
Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati.

Citat:
non-stop cum e Șordan, pe 90% din posturi de dimineață până seara, pe fiecare calup publicitar.
Vezi că în 2025 și Șordan creștea vertiginos pe aceiași algoritmi, deci îți arăt cât de falsă și ticăloasă e teza asta.
Eu nu vorbesc aici de promovarile celor politically corrects ca Nicusor, aceasta e de cand lumea, televiziunile sunt ale lor si nimeni nu le baga in seama. A fost promovat ca si Crin pentru a apara sistemul romanesc,statul,tot ce se construise pana atunci. Si pentru ca era o criza generala de moralitate,si nu mai erau lideri.
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta.

Citat:

Nu înțelegi că sistemul nu va lăsa AUR la putere, și pe niciunul, peste 20 de ani vei fi la fel doar că-i vei urâ pe ăștia de i-ai votat acum și-ți vei pune speranțele în alți rahați pe care ți-i dă sistemul PNL-USR-PD-l în față.

.
Cum sa nu il lase daca are 40% si e in crestere .Sistemul a faultat doar pe CG ca s-a folosit de rusi,s-a bagat in fata,nu pe AUR care e printre noi ,unu din doi oameni cred in el.
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii.
Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti
Reply With Quote
Vechi 06.08.2025, 21:55:56
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
De aceea nici nu ma supara agresivitatea , ci doar ma necajeste ca i-o triggeruiesc.
Am observat că suporți bine agresiunile adresate persoanei tale, însă am reacționat pentru că Iorest a jignit peste jumătate din poporul român – acela pe care AUR îl iubește atât de mult, încât vrea să-i facă bine cu forța.
Vechi 06.08.2025, 21:59:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
In final da, datorita talentului sau construit anterior, a fost acceptat de oameni. A fost omul potrivit pentru ei. Dar sunt multi astfel de oameni potriviti ,care nu au insa o expunere brusca, si mor necunoscuti , pentru ca nimeni nu se poate promova singur.
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok
Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati.
Nu are nicio treabă ce zici, C.G. creștea din 2020 ca definire a profilului politic, și pt mine a fost o surpriză, nu l-am votat dar recunosc că e singurul care a fost capabil să provoace un cutremur de proporții sistemului și pt asta o să-l respect până la proba contrarie.

Citat:
Eu nu vorbesc aici de promovarile celor politically corrects ca Nicusor, aceasta e de cand lumea, televiziunile sunt ale lor si nimeni nu le baga in seama. A fost promovat ca si Crin pentru a apara sistemul romanesc,statul,tot ce se construise pana atunci. Si pentru ca era o criza generala de moralitate,si nu mai erau lideri.
Presa încă are o putere de 2,3x mai mare decât internetul să controleze totul, ce-i doare pe ei e că nu au monopol.

Deci C.G. din start s-a aflat într-o confruntare extrem de dezechilibrată, la fel cum și Simion a fost demonizat non-stop să intre frica în oameni.

Citat:
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta.
Nu există dovezi că au fost sponsorizări, cine sunt persoanele care au sponsorizat, l-au luat pe Bogpr care e un trader de criptomonede patriot, și el a nimerit ca musca în oală fiindcă le-a deranjat ăstora ploile.

Citat:
Cum sa nu il lase daca are 40% si e in crestere .Sistemul a faultat doar pe CG ca s-a folosit de rusi,s-a bagat in fata,nu pe AUR care e printre noi ,unu din doi oameni cred in el.
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii.
Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti
Prietene tu nu ai dat dovadă că ai votat rațional, chiar tu ai recunoscut că ai deziluzii, ba mai aplici și o logică răsturnată - de vină sunt cei din opoziție și veți avea deziluzii cu opoziția nu cu puterea, curat -murdar.

Mai rău ca puterea nu te dezamăgește nimeni.
Vechi 06.08.2025, 22:01:43
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Frica e creștinească, nu e de la diavol
Eu m-am referit la frica pe care AUR a inspirat-o unei bune părți din cei 54% care l-au votat pe N.D. Frica creștinească este aceea de a nu pierde dragostea lui Dumnezeu. E o diferență...

Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin.

Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt.
Vechi 06.08.2025, 22:02:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Am observat că suporți bine agresiunile adresate persoanei tale, însă am reacționat pentru că Iorest a jignit peste jumătate din poporul român – acela pe care AUR îl iubește atât de mult, încât vrea să-i facă bine cu forța.
Frăția ta nu ai văzut cum recunoaște în vreo 2 postări Iustin Dumitru că se alimentează din ura față de Iliescu ?

Ești un om al corectitudinii și echilibrului sau nu ?

E echilibrat să mai urăști un mort care e deja la judecată ?

Iliescu nu mai apărea de când a pierdut Năstase alegerile, ce să înțeleg că un împăiat politic e mai ticălos decât unul care face jocuri încă precum tîlharul de Petrov deși și-a atins limitele biologice ?
Vechi 06.08.2025, 22:05:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu m-am referit la frica pe care AUR a inspirat-o unei bune părți din cei 54% care l-au votat pe N.D. Frica creștinească este aceea de a nu pierde dragostea lui Dumnezeu. E o diferență...

Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin.

Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt.
Nu știu dacă l-au votat 54%, să nu uităm că s-a făcut vot multiplu cu turism electoral, deci ăla 54% poate e și mai jos, l-a votat lumea că a mințit că nu mărește TVA, deci le-a tras-o ca Băsescu cu să trăiți bine.

Tîlharul de Băsescu se temea de C.G. și Simion pt că știa cât e scorul real, plus încă lumea nu e în perspectiva de a pierde casa, serviciul, a găsi cu greu hrană, tu ai văzut că a explodat TVA la vitamine și medicamente ?

Da s-au intercalat unele citate, era al tău cel cu poporul de idioți, dar esența rămâne.
Vechi 06.08.2025, 22:14:01
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
Frăția ta nu ai văzut cum recunoaște în vreo 2 postări Iustin Dumitru că se alimentează din ura față de Iliescu ?

Ești un om al corectitudinii și echilibrului sau nu ?

E echilibrat să mai urăști un mort care e deja la judecată ?

Iliescu nu mai apărea de când a pierdut Năstase alegerile, ce să înțeleg că un împăiat politic e mai ticălos decât unul care face jocuri încă precum tîlharul de Petrov deși și-a atins limitele biologice ?
M-am exprimat gresit poate ,sau poate doar ai inteles tu asta. Ura mea a fost a unei generatii ,si a mea s-a estompat cu timpul, nu a fost toti anii astia.
In ultimii ani am trecut de la ura din tinerete la o oarecare apreciere, desi mortii de la revolutie se puteau evita. Iar odata cu moartea lui ,ne am trezit fara obiectul care ne-a alimentat atata timp ideologic, care a definit toate partidele de dreapta ca opozitie la Iliescu, caci ceilalti lideri PSD s-au dovedit a fi mai slabi. La acestea se referea epitaful meu,ca ura mea din tinerete nu a avut sens. Pana si PSD incepuse sa se debaraseze de el,caci nu mai dadea bine la generatia tanara.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2025, 22:15:57
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Cu privire la Iustin, omul a făcut o mărturisire cu privire la trecut, un sentiment pe care, spre cinstea lui, am înțeles că l-a depășit.
Vechi 06.08.2025, 22:26:03
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Aș fi dorit ca, măcar atunci când a văzut că sfârșitul se apropie, să facă o mărturisire completă, să dezvăluie tot adevărul referitor la ascensiunea sa, la legătura cu Rusia și Gorbaciov, la Revoluție și mineriade, și nu doar ceea ce a reușit să descopere cercetarea procurorilor. Avea această datorie față de poporul român – pe care l-a mințit enorm –, dar și-ar fi făcut cel mai mare bine și lui însuși, nelăsând totul pentru Judecata care vine.

Dumnezeu să-l ierte!
Mda, de la Băsescu nu așteptăm o mărturisire legată de apropierea de ruși, Kaz Munai Gaz și altele ?
De la Constantinescu nimic despre trădarea minorității românești din Ucraina ?

De la Iohannis despre lovitura de stat patronată seniorial șamd.
Vechi 06.08.2025, 22:29:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
M-am exprimat gresit poate ,sau poate doar ai inteles tu asta. Ura mea a fost a unei generatii ,si a mea s-a estompat cu timpul, nu a fost toti anii astia.
In ultimii ani am trecut de la ura din tinerete la o oarecare apreciere, desi mortii de la revolutie se puteau evita. Iar odata cu moartea lui ,ne am trezit fara obiectul care ne-a alimentat atata timp ideologic, care a definit toate partidele de dreapta ca opozitie la Iliescu, caci ceilalti lideri PSD s-au dovedit a fi mai slabi. La acestea se referea epitaful meu,ca ura mea din tinerete nu a avut sens. Pana si PSD incepuse sa se debaraseze de el,caci nu mai dadea bine la generatia tanara.
Am înțeles și care e vina mea că tu ai avut schimbări de percepție mari, dezamăgiri, de când cel care nu e la putere provoacă mai mari dezamăgiri decât cel de la putere ?

Cine are frâiele decizionale în mâini ?

La CDR, Băsescu și alții erau toate semnalele dezastrului anunțat fiindcă era soroș în spatele lor și tot felul de societăți deschise, la Simion văd că e demonizat de ăștia după ce a păcălit-o pe Pippidi.