Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2025, 02:01:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, mai Iorest! Mersi mult. Slava Domnului peste 100000 de oameni au vazut clipul asta postat la mine, iar majoritatea sectarilor cu care ma stiu nu au reactionat deloc aici, desi au vazut clipul, sunt cativa atei care nu cred de mi-au scris. O sa ma mai uit pe forum aici la noi ce mai pot culege sa pun pe TikTok. Foarte multi de ai nostri ortodocsi au apreciat despre ce a spus parintele despre Cleopa.

Linkul clipului pt cine foloseste aplicatia: https://www.tiktok.com/@pianistul635...17652281593110

Facem echipa buna, mai Iorest.
E o miniserie legată de canonizarea pr Cleopa, sunt mai multe mărturii că le-ar fi zis ce vor face la unii, trinitas și doxologia au realizat clipurile.

Cred ca mai bine ne era duhovnicește, de am fi fost amândoi la Sihăstria la canonizare, netul nu ne va aduce niciodată nimic.

Uite alt clip

În dialog cu PS Macarie: „Eram adolescent când Sfântul Cleopa mi-a spus că voi fi episcop”