Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2025, 02:01:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, mai Iorest! Mersi mult. Slava Domnului peste 100000 de oameni au vazut clipul asta postat la mine, iar majoritatea sectarilor cu care ma stiu nu au reactionat deloc aici, desi au vazut clipul, sunt cativa atei care nu cred de mi-au scris. O sa ma mai uit pe forum aici la noi ce mai pot culege sa pun pe TikTok. Foarte multi de ai nostri ortodocsi au apreciat despre ce a spus parintele despre Cleopa.

Linkul clipului pt cine foloseste aplicatia: https://www.tiktok.com/@pianistul635...17652281593110

Facem echipa buna, mai Iorest.
E o miniserie legată de canonizarea pr Cleopa, sunt mai multe mărturii că le-ar fi zis ce vor face la unii, trinitas și doxologia au realizat clipurile.

Cred ca mai bine ne era duhovnicește, de am fi fost amândoi la Sihăstria la canonizare, netul nu ne va aduce niciodată nimic.

Uite alt clip

În dialog cu PS Macarie: „Eram adolescent când Sfântul Cleopa mi-a spus că voi fi episcop”
Vechi 09.09.2025, 12:46:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Monah Cristofor Dinu - ucenic al pr Cleopa:

„Oamenii rămâneau uimiți, de unde știa părintele Cleopa frământarea lor!”

„Părintele Cleopa îți vindeca sufletul discret, fără să-ți lezeze libertatea!”

„Părintele Cleopa a început să spună tocmai păcatele pe care voiam să le spovedesc!”

Last edited by Iorest; 09.09.2025 at 12:54:30.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2025, 14:16:19
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Cred ca mai bine ne era duhovnicește, de am fi fost amândoi la Sihăstria la canonizare, netul nu ne va aduce niciodată nimic.
Da sunt de acord cu tine. Dar partea cu netul, este tot la fel de necesar, mai ales când există și voci ortodoxe, dar și sectari care denigrează decizia BOR pentru că au canonizat pe Pr. Cleopa (Nil Dorobanțu, Arsenie Boca), pe internet, și se creează dezinformare. Trebuiesc contracarate aceste zvonuri și dezbătute cu înțelepciune pentru a afla adevărul. De exemplu, părintele Matei Vulcanescu îl denigra și batjocorea pe Arsenie Boca, la fel și pe Pr. Cleopa spunea tot felul de chestii urâte, că sa nu mai zic de sectari ce zic de noi.

Vedem cu Chilia Atonita face content cu călugări ortodocși din Muntele Athos să învețe lumea tainele ortodoxe chiar daca stau la distanta de munte. Pentru femei este foarte bine, că nu au voi pe munte și au acces pe internet. Pimen Vlad la fel, Calistrat, etc....

Adică este o unealta pentru a răspândi ce este bine in credința noastră, că sunt multe zvonuri și prooroci mincinoși și pe internet. As putea fi de acord sa se taie internetul doar pentru a stopa dezinformarea, denigrarea și ereziile proorociilor mincinoși.
Răspunde