![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca mai bine ne era duhovnicește, de am fi fost amândoi la Sihăstria la canonizare, netul nu ne va aduce niciodată nimic. Uite alt clip În dialog cu PS Macarie: „Eram adolescent când Sfântul Cleopa mi-a spus că voi fi episcop”
|
|||
|
|||
![]()
Monah Cristofor Dinu - ucenic al pr Cleopa:
„Oamenii rămâneau uimiți, de unde știa părintele Cleopa frământarea lor!” „Părintele Cleopa îți vindeca sufletul discret, fără să-ți lezeze libertatea!” „Părintele Cleopa a început să spună tocmai păcatele pe care voiam să le spovedesc!”
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 09.09.2025 at 12:54:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vedem cu Chilia Atonita face content cu călugări ortodocși din Muntele Athos să învețe lumea tainele ortodoxe chiar daca stau la distanta de munte. Pentru femei este foarte bine, că nu au voi pe munte și au acces pe internet. Pimen Vlad la fel, Calistrat, etc.... Adică este o unealta pentru a răspândi ce este bine in credința noastră, că sunt multe zvonuri și prooroci mincinoși și pe internet. As putea fi de acord sa se taie internetul doar pentru a stopa dezinformarea, denigrarea și ereziile proorociilor mincinoși.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|