Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2025, 00:44:50
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Ba am ajuns , si tocmai ca am ajuns si preotul a vorbit despre a iubi pe aproapele tau ca pe tine insuti, am zis, hai ma sa ma duc cu tata ca ma roaga de atata vreme .
De fapt ma asteptam sa zici ca de ce am cules duminica :) Dar oricum am mai lucrat si eu inainte uneori duminica,asa ca macar am facut-o pentru el,as fi fost ipocrit sa imi gasesc scuza asta
Puteai să planifici sâmbăta, dar nu e treaba mea asta, oricum nu mai poți da timpul înapoi.

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Si eu m-am mirat , dar erau foarte bine,in alta vreme stiu ca si el o culegea in septembrie, dar cu toate ca a fost neingrijita, doar putini mancati de grauri sau albine.
Doar ca nici cu galeata aia nu am ce face ,ca nu cred ca o mananca lumea, m-as bucura sa gasesc sa o dau :)
Via crește aproape sălbatic și ține zeci de ani,

https://observatornews.ro/economic/c...lu-631997.html

15 lei litrul de must în București nesimțiților de comercianți, în condițiile în care e plin de vie care crește aprope sălbatic și fără mari investiții prin toată țara indiferent de relief, că e secetă sau an ploios.