Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2026, 10:45:38
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

O "lucrare" care din păcate nu este încă "aprobată" de Biserică, acuma eu când mă refer la Biserică, spun Biserica Ortodoxă Catolică, pentru mine este aceeași Biserică,și cred că nu va fi mult timp până când se vor uni din nou oficial.

Însă,spun despre această lucrare,care a apărut în Coreea de Sud, și este din păcate "persecutată" de Biserica,la fel cum s-a întâmplat în general cu toată lucrările sfinților,ale evenimentelor devine, minuni etc.

Ca de exemplu Sfântul Gabriel,cel Nebun după Hristos,din Georgia,care deasemenea a fost declarat nebun, excomunicat,dat afară din preoție, închis,iar reprimit, după i-a fost distrus micul său schit etc.

Însă acum este declarat Sfânt de Biserică.... Exemplele pot continua!

Asta înseamnă că Biserica greșește?

Nu nicidecum!

Revenind la întâmplările din Coreea de Sud,care sunt relevante pentru cei care relativizează Sfânta Împărtășanie și multe alte aspecte SFINTE!

Eu acum simt nevoia să mă împărtășesc!

Și desigur să mă spovedesc, însă nu am un DUHOVNIC!

Normal că pot merge în orice biserica și să merg la orice preot să fac asta, însă sper că pot găsi acel preot care să-mi devină duhovnic, și să mă primească așa cu tot bagajul !

Ultimă mea împărtășanie a fost acum vreo doi sau 3 ani,in cadrul Bisericii Greco-catolice!

Cu Sfânta Împărtășanie din cadrul Bisericii Ortodoxe,cred că nu am luat de extrem de mulți ani...

În primul rând fiindcă mulți preoți la care m-am spovedit m-au oprit de la ea, adică nu total,ci pentru o anumită perioadă,ca și canon.

Logic, i-am înțeles, adică Păcatele mele erau și sunt destul de grave!

Tocmai de asta de multe ori am ales acest tip de confesiune "publică".

Vă las linkul cu aceste evenimente din Coreea de Sud!

https://youtu.be/Z8RCuj_qaKE?si=zOh2qhE7bbnsF10l

Din setări puteți da la audio,direct limba română.