![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Spunea Avva Antonie catre Avva Pimen care dorea si el sa se mantuiasca : ,,Oriunde vei merge ,pe Dumnezeu sa-L ai inaintea ta totdeauna;orice vei face, sa ai marturie din Sfintele Scripturi; si in orice loc vei sedea, sa nu te misti degraba.Acestea tre pazeste-le si te vei mantui".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cauta raspunsul Domnului in Sf.Evanghelie dupa Ioan, capitolul 3, de la versetul 1 pana la versetul 21. Cred ca cel mai intelept este sa vezi raspunsul Mantuitorului la aceasta intrebare. Cu drag, Ioan Ciobota |
|
|||
|
|||
![]()
Ai viata vesnica daca vrei sau nu. Nu poti scapa de ea.
Singurul lucru pe care-l poti face este sa determini unde o petreci. |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit cuvintele duhovnicului "Daca ai cazut, ridica-te, daca ai cazut iar, ridica-te iar, dar ai grija sa nu te gaseasca cumva cazut ziua cand te va chema Dumnezeu din lumea aceasta si nu stii cand va fi aceasta zi".
|
|
||||
|
||||
![]()
Cumpara si citeste URMAREA LUI HRISTOS. Si Noul Testament. Si intereseaza-te de un preot ortodox bun care sa te indrume, NU APELA LA ORICINE!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BOR tine ca preoti multi care nu stiu nici ce fac in timpul liturghiei. Sau preoti care nu stiu ce-i aia pocainta. Deci pe astia ii exclud in cautarea mea si ii sfatuiesc si pe altii sa ii ocoleasca. E complicat, crede-ma. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"BOR tine ca preoti multi care nu stiu nici ce fac in timpul liturghiei. Sau preoti care nu stiu ce-i aia pocainta".
Cuvimte foarte grele. Imi asum vina pentru aceste cuvinte, pentru ca din intrebarea mea s-au nascut. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu s-au nascut din intrebarea ta, ci din experienta mea. Sa nu ne ascundem cu capul sub pamant... Ce-ai asta, smerenie sau ceva? Asta e cruda realitate, am vazut cu ochii mei. Ma mir ca aia de sus nu vad si ei. De fapt cine sa vada?! Si ei sunt supusii banilor, ai masinilor si ai burtilor lor grase...
Vai si-amar de ortodoxie si de cei care sunt "pastoriti" de asa specimene! PS: Sa nu-ti faci idei cum ca-s crestin, ca nu-s. N-o sa mai zic ce am auzit ca se intampla prin manastiri, ca se stie de fapt... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
credinta ta te-a mantuit | fallen | Pocainta | 2 | 29.04.2012 17:15:50 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Ce trebuie sa cred si sa fac ca sa fiu mantuit ? | E.M.I. | Despre Sfanta Scriptura | 15 | 25.06.2010 16:04:56 |
Urechile care s-au mantuit | maria32 | Generalitati | 2 | 02.03.2010 10:01:08 |
Ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit ? | Eutifiev_EMI | Preotul | 9 | 15.06.2008 23:47:52 |
|