Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2008, 01:02:29
petrurar
Guest

Implicit

[quote=geo.nektarios;98362] "sa te fereasca Dumnezeu de [COLOR=darkred]mandria psaltilor[/COLOR]" spuse Avva Arsenie Papacioc!!! Din experienta mea de peste 8 ani de strana, te rog crede-ma ca mare dreptate are Pr.Arsenie Papacioc! se vede pe fiecare dupa cum intoneaza, dupa cum ii priveste pe cei de langa el, sau vrea sa se arate ca stie o cantare si se "baga" sa o spuna el... sunt gesturi agitate, si cu privirea mereu catre oamenii din biserica... daca se baga cineva peste el, sau cantand in soapta, se incrunta si face semne disperate... cand canta isi inalta glasul si canta tare... s.m.a. Cel smerit si rugator in cantare, este mereu cu fata blanda si senina, se roaga stand atent la sf.slujba, are glas smerit si nu-si inalta glasul sau sa se uite spre popor... s.m.a.
Daca esti atenta vei vedea acestea si inca si mai multe... daca ii atragi atentia unuia mandru ca a gresit undeva, se indreptateste, incepe sa se scuze si bla bla...

ai dreptate frate.
am observat , ascultind Sfinta Liturghie la o manastire, comportamentul unor frati care cintau la strana.
si unul dintre ei mi s-a parut smerit: niciodata mindru, mereu cu privirea doar la carte.
si in alta biserica, de data asta la o manastire de maici, o maica de la strana a facut observatie unui preot de mir, care cinta si el impreuna cu ele, ca a gresit ceva la un imn.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sola Scriptura,daruri. tigerAvalo9 Generalitati 70 09.05.2020 14:24:21
Cele 7 daruri ale Duhului Sfant Laurentiu Generalitati 52 28.03.2016 12:29:30
Pustnici, asceti, cu daruri deosebite sunsray Mari Duhovnici si predicile lor 5 02.06.2013 17:24:47
Necazuri si daruri ionut12 Generalitati 16 18.06.2012 22:13:26
Daruri si talanti NECTARIE Generalitati 1 27.01.2011 00:23:02