![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
L-a durut în moțul băștii regulamentare de percepția României în lume. El a vrut și a avut PUTEREA. Punct.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai gandi ca daca ar fi vrut sa compromita opozitia ar fi prezentat si probe, droguri, munitii si mai stiu eu ce. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, ca americanii armele chimice irakiene.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Daca ar fi avut vreo problema cu aia care protestau impotriva lui, ar fi facut 13-15 iunie prin aprilie asa. Dar nu in iunie cand deja nu mai era nimeni care sa conteze prin piata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În altă ordine de idei. Cred că miza luptei de atunci poate fi înțelesă mai bine dacă vezi și ce spunea Petru Creția în discursul pe care l-am postat dimineață. Lupta nu era încheiată. Iliescu era somat să răspundă la niște întrebări foarte incomode, iar glasul celor din țară stârnea întrebări în străinătate și asta îl afecta. Mineriada din 90 seamănă cu încercarea de a-i acoperi gura cu o pernă celui care îți cere exasperant adevărul. Un adevăr pe care el îl bănuiește, însă nu are încă probe. Nu putea recunoaște că Revoluția a fost o lovitură de stat pusă la cale de Gorbaciov, KGB ș.a., că FSN-ul activa încă din ianuarie 1989, că totul este o cacialma și că cineva trebuie să răspundă pentru morții din decembrie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, si dupa 25 de ani la fel de vinovat, la fel de imun.
|
||||
|
||||
![]()
@Iuliu: ce opoziție s-a relansat? Atât de bine a făcut-o încât în '92 tot ei au câștigat alegerile. La pas, aș putea zice...
Tu nu înțelegi că s-au comportat și au acționat nepăsându-le de nimic?
|
|||
|
|||
![]()
Doamne !
Intre 90 si 92 FSN - FDSN, pierde jumatate din votanti si ce e si mai important, pierde votul din marile orase din sud si din vest. Capitala, Ploiestiul si toata partea de vest sunt castigate de pietari. ![]() Iliescu a castigat in doua tururi de unde inainte defilase cu 85 la suta. Iar guvernul Vacaroiu este...minoritar in Parlament, sustinut de ceea ce s-a numit la vremea respectiva "patrulaterul rosu". O alta piatra de moara agatata de piciorul partidului lor. |
|