Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2016, 23:58:26
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu nu-mi aduc aminte sa fi auzit chestiile astea. Sa nu fie iar un mit rostogolit in presa la fel cum e si ala cu bucurestenii batuti in 91. Iar de calomniat, se calomniau unii pe altii la greu, ca si despre Iliescu se credea ca-i agent KGB. Nu cred ca fanii partidelor de opozitie sau strainii l-ar fi crezut pe Iliescu si pana una alta vazusera batele minerilor lui, nu armele si drogurile celorlalti.
Te-ai gandi ca daca ar fi vrut sa compromita opozitia ar fi prezentat si probe, droguri, munitii si mai stiu eu ce.
E posibil să fie cum spui. Nu l-am găsit într-o înregistrare video pe Iliescu spunând cele de mai sus. Doar pe un miner făcând afirmațiile astea, care cred că e arhicunoscut.

În altă ordine de idei. Cred că miza luptei de atunci poate fi înțelesă mai bine dacă vezi și ce spunea Petru Creția în discursul pe care l-am postat dimineață. Lupta nu era încheiată. Iliescu era somat să răspundă la niște întrebări foarte incomode, iar glasul celor din țară stârnea întrebări în străinătate și asta îl afecta. Mineriada din 90 seamănă cu încercarea de a-i acoperi gura cu o pernă celui care îți cere exasperant adevărul. Un adevăr pe care el îl bănuiește, însă nu are încă probe.
Nu putea recunoaște că Revoluția a fost o lovitură de stat pusă la cale de Gorbaciov, KGB ș.a., că FSN-ul activa încă din ianuarie 1989, că totul este o cacialma și că cineva trebuie să răspundă pentru morții din decembrie.