![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se poate referi si la faptul ca a ramas fecioara si dupa nastere.
|
|
|||
|
|||
![]()
ca sa ajungem undeva pe subiectul, discutie se incepe de aici "Ce este pacatul stramosesc"? iar apoi "cum se mosteneste pacatul stramosesc" ... orice alt fel de discutii sunt derizorii.. eu zic asa... aialaltii zic invers.. in felul asta topicul poate ajunge si la 100 de pagini... de dovedit am sa va dovedesc eu..
Deci pentru catolici : 1.Ce este pacatul stramosesc? 2.Cum se mosteneste pacatul stramosesc? Datii bataie! |
|
||||
|
||||
![]()
Da, nu m-am gandit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dna Noesia poate sustine ce doreste, fie ca o face din cunostinta sau din necunostinta de cauza. Asta cred ca o priveste. Eu daca nu am fost de acord, am combatut-o, constructiv zic eu. Sunt altii care sustin purgatoriu, din comoditate. Departe de minte acest gand, cum sa zic eu daca e sau nu e ortodoxa. Ma puneti intr-o postura ciudata. Ca nu suntem de aceiasi parte a baricadei in aceasta privinta, nu stiu ce sa zic, decat ca toti suntem supusi greselilor. Facem un sondaj si va demonstrez ca mai mult de jumatate dintre ortodocsi si catolici nu au habar ca exista o diferenta intre cele doua confesiuni.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
După ce am înălțat rugăciuni de cerere iarăși și iarăși lui Dumnezeu și am chemat lumina Spiritului Adevărului, pentru gloria Atotputernicului Dumnezeu care a arătat afecțiunea Sa specială pentru Fecioara Maria, pentru a-L onora pe Fiul ei, nemuritorul Rege al Vremurilor și Biruitor asupra păcatului și morții, pentru a crește gloria aceleiași auguste Maici și pentru bucuria și exultarea întregii Biserici; cu autoritatea Domnului nostru Isus Cristos, a Fericiților Apostoli Petru și Paul și cu autoritatea noastră proprie, pronunțăm, declarăm și definim că este o dogmă divin revelată: aceea că Neprihănita Maică a lui Dumnezeu, pururea Fecioară Maria, sfârșind cursul vieții ei pe pământ, a fost luată cu trupul și cu sufletul în gloria cerească. Documentul relevant aici: http://www.papalencyclicals.net/Pius12/P12MUNIF.HTM Ulterior acestei postări, mai exact chiar în postarea 42, dv ați afirmat că BC susține că Sf Fecioară mai întâi a înviat, apoi s-a ridicat cu trupul la cer. Nu este aceasta minciună, cât timp dogma catolică nu spune asta ? Nu este aceasta dovadă de rea-credință ? Și apoi, vă mirați că sunt chiar utilizatori ortodocși care nu iau în considerare postările dv, intuind măsluirea ?
|
|||
|
|||
![]()
d-le Mihnea cum se transmite pacatul stramosesc?
|
|
||||
|
||||
![]()
Raspunsul la aceasta intrebare vreau sa-l aflu si eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă așa considerați, de ce atunci opinia contrară ar fi ortodoxă ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujba de Adormirea Maicii Domnului intrerupta de DNA | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 51 | 21.08.2012 16:03:50 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|