![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer, n-am intrat niciodată într-o librărie adventistă. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate o sa pricepeti ca BAZS o foloseste ca un stindard prin scrierile ei pt PR. Viata BAZS a fost mult prea intensa si nu s-a format numai prin EGW. Dar asta nu aveti cum s-o stiti pt ca nu va intereseaza decit aruncarea cu noroi in oricine nu e din credinta dreapta. Poate o sa aflati ca de bine ce se intelegea cu conducerea bisericii la un moment dat a stat vreo 10 ani prin Australia,si a si precizat ca prin ce scrie vrea doar sa-L ridice pe Cel care a inspirat-o. Dintotdeauna au fost credinciosi pro sau contra ei ,cum sint si azi . Eu sint din cei care au o atitudine mai rezervata . Dar oricum am gasit in mai multa intelegere biblica in aceasta biserica decit in cea in care am crescut. Diferenta de educatie specifica blocului estic ,care a fost influientata si de religia practicata in tara noastra.De aceea si sintem unde sint ,in coada europei. Daca vreti sa fiti onest puneti alaturi in semnatura si link-ul oficial al ei. Sper sa aveti aceasta tarie . Daca nu , Domnul sa te aiba in paza de duhul care te mina |
|
||||
|
||||
![]() Din cate am observat eu pe ovidiu nu-l mana nici un duh....EGW avea un duh ( de ii producea spume la gura si o trantea la pamant) care inca mai pune stapanire pe simpatizantii dansei. Domnul sa-i izbaveasca . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici unul prestabilit. Ne alegem noi rostul. Nu e frumos? Filozofii, asa cum si marii revelatori, stind numai in cur si gindind, nu vor putea sa ii dea de capat. E nevoie de cercetare stiintifica. Care ne arata ca gindul (banuiesc ca vroiai sa spui constiinta) apare treptat, ca nu are o existenta de sine statatoare si ca face parte integranta din noi. Citat:
pentru ca aceleasi legi, reguli, care au dus la aparitia vietii, ramin valabile in continuare si avem motive sa credem ca vor ramine asa si mai departe Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am documentat: Newton a fost un exponent al gindirii stiintifice crestine, e adevarat. Dar sa nu uitam ca el a redescoperit calculul diferential, inventat de Arhimede si pierdut in negura evului mediu, declansat de obscurantismul religios.
Nu putem ignora si factorul de regres pe care il induce religia, pe linga cel de progres. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Orice exercițiu de imagine te pune pe gânduri. Sper că n-ai lăsat încă la garderobă discernământul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca am gasit un verset despre pomenire.In sfaturile lui Isus,fiul lui Sirah(parca),exista un verset cam asa:
"dati daruri celor vii si mai multe daruri celor morti" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |
raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 15:20:47 |
|