![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga Ioana, tu ai deja un nick pe forum: Ioana Pavel. Nu cred ca ti-l poti schimba, poate doar daca iti faci alt cont. Eu, spre exemplu, nu cred ca imi pot schimba nick-ul glykys, decat daca renunt la contul acesta si imi fac altul, pe alt nume.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde ai fost pina acum cind zeci de file de topicuri au curs pe moara fratilor care se dau de ceasul mortii ca iubirea una este si ori este ori nu este . Ca noi trebuie sa iubim oricit, oriunde si oricum pe aproapele nostru ! Nici nu stim de multe ori ,daca nu stapinim practica cercetarii si ispitirii intru folos , ce se ascunde in spatele iubirii de risipa . Ci numai atunci cind voieste bunul Dumnezeu ne luminam si descoperim cine stie ce mizerie sta in spatele la ceea ce noi suntem convinsi ca este dragoste nefatarnica. Dumnezeu a poruncit sa iubim dar asta sa nu creada cineva ca este la degetul lui mic . Iubirea adevarata se lasa tare greu deprinsa deoarece este poate cea mai mare virtute, ea mintuieste iar mintuirea este esenta lumii acesteia !!! Eu am de multa vreme obiceiul de a incerca pe toti care se dau sau vor sa se dea prieteni cu mine , ori numai interesati de ceva anume de la mine. Practic curent acest obicei de multa vreme. Intr-o lume himerica este esential sa cercetezi fantomele. Acum pot sa marturisesc si o intimitate pt. ca i-a venit rindul : daca am avea curiozitatea sa testam dragostea citorva frati de aici de pe forum , ca si ale unor surori dealtfel, s-ar putea sa dam peste lucruri inedite legate de caracterul si de duhovnicia lor . Doar trebuie tinut cont ca pt. a sti sa incerci pe cineva cu un real folos nu trebuie sa actionezi prosteste si sa ajungi ca Eremia cu oistea in gard, deoarece rezultatele nu pot fi luate in seama . Incercatul cu folos presupune stinta incercarii sa o ai deprinsa si macar sa mirosi , daca inca nu sa sti binisor, tipologia umana. De ce nu ai postat mai dinvreme acest fragment ? Asadar , concluzionind , de care dragoste stim noi sa facem ? Si in cit timp am dobindit-o pe aceasta . Dupa ce se vede aici pe forum , dreptatea si adevarul nu ne intereseaza iar despre iubire este posibil sa ne inselam mult . Asadar , ce fel de iubire se preumbla prin forum ? Si de ce asta ? desigur, pt. ca atita credinta avem !!! NB : Excelent acest post al tau ... pt. cei care sunt interesati cu adevarat despre ei in primul rind si mai ales daca mai nutresc si dorinta de a invata neincetat ce este bun !!! In rest doar un bold pt. poticnire si cusururi !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 29.01.2012 at 14:09:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Aferim, aferim.. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i cumperi cartea parintelui Nicolae Tanase.
Sigur e mai usor de citit decat acel articol/ blog. NB: Eu l-am ales special ptr. titlu ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la literatura (da, Madame Bovary merit citita), am realitatea mai aproape.. Realitate care ne arata ca potrivit unor cercetari pe populatia romana: - una din trei femei a fost victima a violentei domestice (verbala, fizica..). Dupa alte cercetari 30% romance au fost victime ale abuzului fizic. - jumatate dintre romani considera violenta domestica fizica (bataia) drept normala ! (cercetare facuta de politie) Cum stam cu iubirea intre soti? Eu zic ca este un mit astazi. |
|
||||
|
||||
![]()
Este pe aici cineva din Ardeal care ar vrea sa ne traduca si noua,restului aceasta expresie"s-o buiecit..."?
Asa din curiozitate...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
desi nu sunt ardelean, cred ca se refera la faptul ca: s-a machiat. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|