![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca nu fac parte din acelasi cult cu "lastunul", consider ca a raspuns corect la intrebare. Deci subscriu la cele spuse de el. De altfel am aceeasi parere si despre "Fecioara Maria". Spun asta in caz ca doriti sa ma intrebati si pe mine si sa nu fiu nevoit sa repet aceleasi lucruri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cine nu recunoaste asta, nu este crestin ci pierzator de crestini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact multe au fost atinse, dar obiectul rastignirii este doar crucea. ca nu a fost rastignit nici pe piron nici pe bici si nici pe cununa de spini. Pe cruce a murit nu pe piron, si moartea i-a fost adusa prin cruce si pe cruce, ca nu cand au batut pironul a murit si nici cand i-a pus coroana cu spini nu a murit si nici cand l-a bicuit nu a murit. Ci stand pe cruce , dupa aceste indurari multe, cerul s-a innegurat , catapeteasma cerului s-a despicat si Hristos omul cel rastignit pe cruce a murit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos a murit pe cruce, pe obiectul ``cruce``, nu din cauza crucii, asa am spus si asa este. A murit pe cruce nu pe piron si nici cand cununa de spini i-a fost pusa. Una este modul si alta este cauza. Modul exprima obiectul si felul , deci crucea si rastignirea iar cauza sunt pacatele noastre da. Trebuie sa facem acum si un pic de logica? dar asa sunteti voi sectarii, carcotiti, si intoarceti si rasuciti, si rastalmaciti, hmm, cam ce seamana asta? cine face asa? daca tot trebuie sa facem un pic de logica hai sa raspundem si la intrebarea asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine doamnă, fie cum vrei dumneata. O duminică plăcută!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
|