![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa inteleg ca ai revenit la sentimente mai bune?Sau ai descoperit o mica placere in a ma tachina?? Oricare ar fi raspunsul,ma bucur ca te-ai mai inveselit :) Numai de bine. *=asta este singura formula de abordare pe care mi-o permit avand in vedere circumstantele,nu-mi doresc sa merg catre o intimitate prea mare folosind"mai barbate"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum sunt haite. La mine in cartier de exemplu pot spune ca s-au inmultit substantial si vizibil cam in ultimii 2-3 ani. Maxim. Asta datorita laxitatii cu care a fost si este tratata problema. De acum inainte sa speram ca se va schimba ceva, desi si legea asta noua e foarte laxa. Vor fi eutanasiati poate, daca, oarecum.. Ma indoiesc ca cei care fac banii pe spatele primariilor de pe urma cainilor vagabonzi, siguri alesi pe criterii politice ca si restul, vor fi asa usor scosi din joc. In Botosani parca era un bilant, cca. 250 caini intr-un an de zile intretinerea 300.000RON, adica cca. 1000RON/caine x an. Eutanasiat un caine? 10 RON sinjectia, 3RON/kg incinerarea, total nu mai mult de 50RON. O singura data. Cu banii cu care un oras intretine cainii un an, 20 orase pot scapa definitiv de ei. Asadar..unde e cu adevarat mafia celor care profita de banul public? Last edited by AlinB; 27.11.2011 at 00:25:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ia sa-ti moara copilul sfasiat de un caine, sa vedem cat de minore o sa ti se mai para astfel de "accidente" pe urma. Viata unui om, e mai valoaroasa chiar decat a 50.000 caini pe care nimeni nu-i doreste. Nici macar aia care tipa sus si tare ca nu trebuie exterminati. Invit pe "iubitorii" de caini sa afirme sus si tare contrariul. Last edited by AlinB; 27.11.2011 at 00:36:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
În afară de faptul că ne dă ocazia să ne exprimăm antipatiile reciproce pe o temă dată, la ce altceva mai folosește topicul ăsta?
Dacă cineva (dintre cei care au putere în problema câinilor) ar ține cont de părerile noastre, atunci dezbaterea ar fi utilă. Dacă nu, e nu numai pierdere de vreme, ci și o incitare „să ne urâm unii pre alții”. Cred că ar fi mai bine să se închidă topicul ăsta. Last edited by N.Priceputu; 27.11.2011 at 14:12:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Animalele nu au fost lasate de Dumnezeu pe pamant ca sa ne exercitam noi furia sau frustrarile sau violenta asupra lor, pentru ca suntem superiori. Daca noi nu le-am fi chinuit nici ele nu ar fi devenit agresive. Din partea unor credinciosi sa auzi cu cata furie vorbesc e greu. Probabil ca ura asta asa va ramane, desi e clar ca asta nu a fost o solutie NICIODATA. De aceea zic ca, poate si doar putin bun simt ne-ar face sa ne cenzuram putim reactiile, tot ar insemna ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Începe dumneata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si ma retrag de pe acest forum. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce să te retragi? Poate doar un pic, până îți trece mâhnirea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|