Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2014, 20:32:14
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
sau doar te-ai oprit la judecata?
Lasa-l ca el stie ca Hristos a dat preotilor puterea de a judeca.
Vechi 23.05.2014, 20:34:34
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Sunteti suparati rau pe Mandea asta ... cine stie ce-o fi in sufletul vostru, mai mergeti si voi la Biserica si va spovediti.
Suparati pe el (ne facem ca vorbim de altcineva ca sa nu tulburam personalitatea asta)? Nu.
Dar nici nu putem simula prostia asa cum el simuleaza alte lucruri.
Vechi 23.05.2014, 20:38:04
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
1. Motivatia respctiva poate fi si o constrangere. Orice motivatie poate deveni si constrangere.
Niciodata. Poate exista o contrangere care sa te motiveze, dar niciodata o motivatie nu poate reprezenta o contrangere. Motivatia este interna, contrangerea este externa.
Vechi 23.05.2014, 20:42:01
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dennis Vezi mesajul
Pai hindusul daca a fost om bun va sta in iad pana la judecata de apoi iar atunci mila lui Dumnezeu il poate salva... dar si iadul are mai multe nivele si daca a fost omul bun nu va fi pus la chinuri prea mari.
Usor, usor. Nu dam noi sentinte. Nu stim noi unde merge hindusul (caruia nu i sa propovatuit crestinismul) pana la Judecata Universala. Noi stim ca cei carora nu li s-a propovaduit Evanghelia vor fi judecati dupa legea firii. Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut hindus si nu a avut ocazia sa cunoasca crestinismul, dar a facut cele ale firii merge in Iad.
Vechi 23.05.2014, 22:29:02
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Talking

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Stai prost cu logica?
Lucian, prost sau nu este o notiune relativa. Sa inteleg ca ai pus o intrebare sau vrei sa fii iar subtil, insinuezi ceva anume ?
Despre patima desfranarii ai ceva de spus sau tot nu te intereseaza subiectul ?

Citat:
... daca stai prost cu logica nu incerca sa ii inveti pe altii logica.
Tu intrebi si tot tu raspunzi ? Aha, m-am prins, ce subtil ai fost, nu stiai cum sa spui ca eu stau cam prost cu logica.
Sa inteleg ca esti nerabdator sa pui etichete, te simti mai bine, te-ai mai calmat, te-ai racorit draga Lucian0008 ?

Vad inca o data ca esti foarte preocupat de acest nume, Mandea, nu mai sunt si altii (Vasilica33, Titel88, Gheorghe55, Lucian08, etc) care nu-ti plac ? Mai draga Lucian, tu ai o problema foarte delicata, obsedanta as zice, dar e doar problemat ta, te asigur ca nu intereseaza pe nimeni aceste nume ...

Citat:
Esti sigur ca tu ai inteles?
Sunt sigur ca tu nu ai dat vre-un raspuns ... este chiar evident, o fi asa greu pentru tine, pareai un om deosebit.
Lasa ca o sa raspunzi tu alta data, oricum se pare ca nu asta este subiectul tau preferat, tu ai alta treaba.

Daca nu te intereseaza despre pacatul desfranarii de ce nu deschizi un topic cu subiecte care te intereseaza, nu ar fi mai bine ? Acolo ai putea sa-ti expui si tu parerile si ai putea sa fii si convingator si on-topic.

Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 22:31:27.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2014, 22:48:03
Banned

Talking

Citat:
Usor, usor. Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut hindus si nu a avut ocazia sa cunoasca crestinismul, dar a facut cele ale firii merge in Iad.
Lucian008, tu ai inteles ce ai vrut sa zici ? Ia mai citeste odata ce ai scris mai sus, cu atentie !

Incerc si eu sa inteleg cu logica aia proasta, ca alta n-am:

"Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut hindus" - ce facem pana la urma, stim sau nu stim ca s-a nascut hindus ? Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut ? E foarte clar ... nu stim !

"si nu a avut ocazia sa cunoasca crestinismul," - aha, am inteles ca nu a cunoscut crestinismul, ca nu a avut ocazia. Deci unii hindusi au avut ocazia sa cunoasca crestinismul, altii nu ... iar in acest caz presupunem ca el nu a avut ocazia ... asa si ?

"dar a facut cele ale firii merge in Iad" - dar a facut cele ale firii (si) merge in iad ? (cu i mare la iad ? ce respect au unii pentru iad, hopaaa, ce interesant ... ) afirmi sau te intrebi, ca nu e foarte clar ?

Lucian800, esti prea profund si logic pentru acest topic, usor, usor, iti poti depasi limitele ... cu un pic de exercitiu.

Lucian, te rog sa ne lasi sa discutam despre pacatul desfranarii ... a cata oara ?

Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 22:53:07.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2014, 22:57:19
Banned

Talking

Citat:
Nu stim noi unde merge hindusul (caruia nu i sa propovatuit crestinismul) pana la Judecata Universala
Exista o judecata universala a hindusilor sau una galactica ? Care e mai mare ?
Lucian, de ce nu faci tu un topic separat cu intrebari despre locul in care merg hindusii, ca vad ca te preocupa subiectul.

Eu stiu unde merge hindusul este foarte simplu, merge la culcare hindusul, ca e cam o-bo-sit. Noapteee bunaaa, hindusule!

Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 23:03:03.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2014, 23:10:13
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lucian, prost sau nu este o notiune relativa.
Nu e relativ.

Citat:
Sa inteleg ca ai pus o intrebare sau vrei sa fii iar subtil, insinuezi ceva anume ?
Era o intrebare retorica.
Citat:
Despre patima desfranarii ai ceva de spus sau tot nu te intereseaza subiectul ?
Ti-am spus, dar tu vezi ce vrei si cum vrei. Desfranarea este sinonima cu pacatul curviei. Restul sunt interpretari tendentioase ale tale.

Citat:
Tu intrebi si tot tu raspunzi ? Aha, m-am prins, ce subtil ai fost, nu stiai cum sa spui ca eu stau cam prost cu logica.
Uita-te mai sus.

Citat:
Vad inca o data ca esti foarte preocupat de acest nume, Mandea, nu mai sunt si altii (Vasilica33, Titel88, Gheorghe55, Lucian08, etc) care nu-ti plac ? Mai draga Lucian, tu ai o problema foarte delicata, obsedanta as zice, dar e doar problemat ta, te asigur ca nu intereseaza pe nimeni aceste nume ...
Ai dreptate. Nu intereseaza pe nimeni. In schimb i-ar putea interesa sa stie cu cine vorbesc. I-ar putea interesa pe oameni sa stie cand vorbesc cu un ipocrit. I-ar putea interesa sa stie ca vorbesc cu unul cu credinte deviante (de la invataturile Bisericii). Asta ar putea interesa. Si nu eu sunt cel care face caz cu privire la faptul ca esti Mandea ci tu. Eu doar am sesizat asta. Atat.
Vechi 23.05.2014, 23:22:12
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lucian008, tu ai inteles ce ai vrut sa zici ? Ia mai citeste odata ce ai scris mai sus, cu atentie !
Lasa ca nu am scris pentru tine si nu ma astept sa intelegi.

Citat:
Incerc si eu sa inteleg cu logica aia proasta, ca alta n-am:
Nu incerca pentru ca nu o sa iti iasa.

Citat:
"Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut hindus" - ce facem pana la urma, stim sau nu stim ca s-a nascut hindus ? Nu stim noi ca pentru ca s-a nascut ? E foarte clar ... nu stim !
Esti prost, nesimtit sau orb. Alege si tu varianta si spune-ne si noua ca sa stim. Eu nu te-am facut in nici un fel. Dar te las sa alegi pentru ca nu ai alte variante.
Am sa expic totusi ca sa inteleaga si unii oameni cu un nivel foarte redus de inteligenta (te exclud pe tine pentru ca tu tot nu ai sa poti sa intelegi).
Nu stim unde va merge, in iad sau rai, cel care s-a nascut hindus si nu i s-a propovaduit evanghelia.
Si daca simti tu nevoia sa recunosc ca am gresit (dar se intelegea pentru cine vroia sa inteleaga) trebuia sa pun o virgula dupa "Nu stim noi ca".

Citat:
"si nu a avut ocazia sa cunoasca crestinismul," - aha, am inteles ca nu a cunoscut crestinismul, ca nu a avut ocazia. Deci unii hindusi au avut ocazia sa cunoasca crestinismul, altii nu ... iar in acest caz presupunem ca el nu a avut ocazia ... asa si ?
Ai vrut sa spui ceva aici? Daca ai vrut sa spui ca nu exista hindusi carora li s-a propovaduit crestinimul si hidusi carora nu li s-a propovaduit este clar care este nivelul tau. Bine, oricum este clar si fara.

Citat:
"dar a facut cele ale firii merge in Iad" - dar a facut cele ale firii (si) merge in iad ? (cu i mare la iad ? ce respect au unii pentru iad, hopaaa, ce interesant ... ) afirmi sau te intrebi, ca nu e foarte clar ?
Esti un nesimtit. Contesta cu argumente ca nu esti un nesimtit. Oricum ti s-a terminat si a 3-a viata. Si ai sa intelegi tu ce inseamna asta.
Asa pot sa analizez orice fraza si pot sa scot ce vreau eu din ea.

Citat:
Lucian800, esti prea profund si logic pentru acest topic, usor, usor, iti poti depasi limitele ... cu un pic de exercitiu.
Nu. Repet, esti tu prea nesimtit.

Citat:
Lucian, te rog sa ne lasi sa discutam despre pacatul desfranarii ... a cata oara ?
Nu cred ca ai sa poti sa mai discuti in curand nimic nici pe userul asta. Si poate te inveti minte si stai in banca ta fara sa iti mai faci cont pe aici.

Last edited by Lucian008; 23.05.2014 at 23:37:29.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2014, 23:23:49
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Exista o judecata universala a hindusilor sau una galactica ? Care e mai mare ?
Ori ce persoana cu jumatate de neuron functional intelege ce am spus eu si intelege ce faci tu.

Citat:
Eu stiu unde merge hindusul este foarte simplu, merge la culcare hindusul, ca e cam o-bo-sit. Noapteee bunaaa, hindusule!
Este o replica foarte buna. Sa ti-o repeti dupa banare.