Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 21:33:42
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
Ipocrizie? Ba da. Tot aia care au iesit sa il sustina cand a fost referendumul de demitere ies si acum. Tot aia care il sustin acum pe Antonescu vor iesi si impotriva lui. Avem timp sa experimentam si asta.
Vechi 16.01.2012, 21:56:08
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
eu daca as avea bunici la tara m-as duce sa cresc gaini si mere in livada. Vorbesc foarte serios, din pacate sunt crescuta la oras Dar mor de nervi cand vad cum ingroasa randurile la somaj cei plecati acum 20 de ani de la sate sa se "imbogateasca" la oras. De ce nu e tara asta plina de microferme si mancam legume din import? De ce?
tu stii ce greu se cultiva pamantul?ca idilismul rural e simplu de proclamat.
Vechi 16.01.2012, 21:58:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Cu siguranta citatul asta se refera la faptul ca cine NU VREA sa munceasca..la lene se refera..
am inteles,dar tot greu e.si cand a zis:,,am devenit un NEAM''(generalizare mai mare se poate?),mi-a sarit tandara.

Last edited by Patrie si Credinta; 16.01.2012 at 22:01:45.
Vechi 16.01.2012, 22:03:42
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Au fost oameni care au muncit toata viata si au avut pensii de 30.000 ron, dupa cum au fost oameni care au muncit toata viata la CAP si au avut pensii de 30 ron. Sistemul de pensii nu o fi perfect, insa, daca celor cu 30.000 ron li s-a ajustat pensia la 3000 ron, iar celor cu 30 ron le-a crescut pensia la 300 ron, e totusi o dovada de o oarecare echitate.

Pe de alta parte, cine le plateste pensia pensionarilor? Noi, cei care muncim. Iar daca in loc de a ne vedea de treaba ne vom tine numai de proteste, pentru bietii pensionari nu vor mai fi bani nici pentru pensiile pe care le au. Protestele, mai ales violente si anarhia sociala nu sint o solutie pentru nimic, dupa parerea mea.
25% REDUCERE.LA TOT.nu s-a facut nici o echilibrare
Vechi 16.01.2012, 22:08:07
Senior Member

Implicit

Citat:
Binenteles ca nu echitate la modul ideal, dar totusi era o mai mare egalitate decat acum, nu era o diferenta enorma la salarii intre angajatul de rand muncitor in fabrica si seful lui
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti.
pe hartie,nu.in realitate daca erai cu partidul o duceai bine,mai ales intr-o functie mai mare.nu era nici o echitare
Vechi 16.01.2012, 22:48:07
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Sau poate nu se vrea sa stim, tocmai pentru ca daca am sti nu s-ar justifica salariile.

Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini.
Daca aduci acuze de astea, nu te baza pe "eu cred". Ca si eu cred multe, dar daca nu stiu despre ce vorbesc mai bine tac, pe principiul "daca taceai filosof ramaneai". Si nici nu e cazul sa jignim si sa judecam aiurea. Cunosti pe cineva de la SRI? Ai stat cu cineva de la SRI de vorba ca sa stii, concret, ceea ce fac? Ai avut ocazia sa tragi concluzia ca ei freaca menta la birou, in urma unor observari directe?
Vechi 16.01.2012, 22:54:07
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Nu pentru ca cei ce arunca nu mai sunt oameni din multe puncte de vedere,sunt niste animale primare cu creierul aburind de alcool si droguri,niste lepre care precis stau pe capul parintilor nemuncind singurul lucru pe care-l fac fiind ragaitul berii. Ei fac ce fac doar din dorinta si din placerea de a distruge.ATAT. Ce rost are sa ne treaca prin cap ce aceia arputea sa gandeasca ceva..orice..
PS:amintitiva de grupurile de huligani puse intentionat pt a discredita protestatarii cinstiti de la revolutie si poate veti veti vedea perdeaua portocalie ce acopera constient si perfid huliganii de azi.
confirm! i-am vazut astazi pe strada cand veneam de la serviciu spre casa. erau aceleasi gasti de pitzi si de golani care fac in general scandal vara la terase, pe stranduri si in cluburi. Nu mi-a fost greu sa-i recunosc dupa imbracaminte si dupa cum vorbeau, si dupa dispretul cu care se uitau la hainele mele obisnuite (fara sclipici si branduri mari ca ale lor) si la sacosa mea din care se zareau 4 fire de praz.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 16.01.2012, 22:57:29
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu produce nimic pentru ca nu mai avem fabrici. Nu puteti sa generalizati chiar asa ca toti suntem lenesi si hoti pentru niste elemente de acest gen, d-voastra va considerati lenesa si hoata sa inteleg?

Se cer drepturile legale ale oamenilor, nimic in plus.
nu mai avem fabrici corect dar oare de ce? spuneti-mi dvs de ce prefera strainii sa lucreze cu altii si nu cu romanii? pentru ca furam. tot... piese de schimb, nu facem lucrul ca lumea, nu respectam programul de lucru. etc. nu ma consider lenesa si hoata pentru ca eu muncesc de la 18 ani cate 10 ore/zi. insa multi dintre tinerii de varsta mea ma considera fraiera ca muncesc atata si ca din salariu aleg sa ajut familia si pe cei care nu mai pot munci in loc sa-mi cheltuiesc la fel ca ei banii pe iesiri in cluburi si haine de firma.

Vechi 16.01.2012, 23:02:15
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Probabil primea bani din afara si isi putea permite sa cumpere! Nu vad de ce am judeca-o neaparat, poate nu stia sa gateasca, sau era bolnava si nu putea. Nu trebuie sa raportam totul la propria persoana.
din pacate va pot spune ca am intalnit si eu f multe cazuri de tineri care stau la tara si aleg sa cheltuiasca la discoteca ajutorul social al lor sau al parintilor, refuza sa faca ceva in gospodarie cum ar fi sa sparga un lemn sau sa invarta intr-o ciorba.

Vechi 16.01.2012, 23:03:32
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
tu stii ce greu se cultiva pamantul?ca idilismul rural e simplu de proclamat.
da stiu! din pacate nu am ca m-as duce sa-l muncesc.

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13