![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti. Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 21:56:22.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e  asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox ! 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Sa inteleg ca in comunism a fost echitate? O Doamne.

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc. 

![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 | 
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 | 
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 | 
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 | 
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 | 
| 
 |