![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"In orice caz, ceea ce spuneti este f. bun pentru ca serveste foarte bine topicul: "Sunt sectele foarte periculoase?"
Da Alin..e foarte mare dreptate in ceea ce spui..acum cei care tolereaza aceasta fatada a ereticilor..au oportunitatea sa vada cine sunt cu adevarat..si care or fi ratacirile lor. Acuma si noi..gresim..tot discutand cu ei..dar Bunul Dumnezeu stie ca nu o facem din rautate..multi dintre cei care nesocoteau primejdia sectelor, vor fi mai luminati. Dumnezeu sa ne ierte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu lua aminte la toate vorbele pe care cineva le spune, Căci inima ta singură știe de câte ori și tu ai defăimat pe alții." Recunoscand ca au fost zile cand am gresit si eu am acceptat toate acestea cu bucurie, ca de la niste frati care poate au avut motive sa se supere. Si inca le mai accept cu bucurie, chiar daca dor de multe ori, dar dragostea lui Hristos e mai puternica. In rest, prefer un adevar care taie ca o sabie si doare cumplit unei minciuni dulci si mangaietoare.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
"In rest, prefer un adevar care taie ca o sabie si doare cumplit unei minciuni dulci si mangaietoare."
De ati taia in noi..noi suntem atat de neinsemnati..dar din pacate taiati in ce este mai Sfant..Maica Domnului face minuni in fiecare clipa pentru toti cei ce cred in numele ei. Stiti voi oare unde e Muntele Athos..mare o fi ratacirea si celor de acolo.. Si din buchet draga mea nu a mai ramas chiar nimic..sa stiti ca m-am bucurat cand mi-ati spus sa merg cu un buchet la Parintele Arsenie..dar m-am intalnit pe drum cu Vasalie si Tricesimus..si acest buchet l-au calcat in picioare. Acum ramane ...ca dumneavoastra sa le vorbiti ca o mama ..de au facut bine ori ba. Doamna Doriana ..sunteti chiar amabila..tot respectul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici de vreo tara adventista nu am auzit, sau penticostala...sau baptista, asa ca sunt micuti...si de aia umbla asa disperati, insa nu mor caii cand vor cainii...pentru ca mare e Dumnezeu! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sfanta pot sa o numesc. Fecioara... nu am de unde sa stiu. Sfanta Scriptura nu lamureste aceasta problema. P.S. Si, daca nu este "fecioara", nu poate fi sfanta? Doar nu a curvit, caci a avut barbat. Adevarati necinstitori ai Mariei (mama Mantuitorului) sunteti voi. Ea ne-a lasat o invatatura foarte profunda, cand a spus: "Sa faceti orice va va zice (Domnul Iisus)" (Ioan 2:5). Si, de la acel moment (nunta din Cana) Maica Domnului aproape dispare, pana la Cruce. Apoi, voi aveti nevoie de un personaj fabricat in mintea voastra ca sa-l puteti cinsti. Circula fel si fel de legende referitoare la Maica Domnului (ex: se spune ca, la moartea Mariei, Sfintii Apostoli s-au "teleportat" de pe unde erau ca sa fie prezenti la inmormantare. Eveniment foarte important de care Sfintii Apostoli nu pomenensc nimic - desii faceau parte dintre "eroii principali ai scenariului stiintifico-fantastic"). Cinstiti-o pe Maica Domnului pentru ceea ce a fost ( nu pentru ceea ce ati inventat voi) si cinstiti-o in felul Sfintilor Apostoli (contemporani cu ea). Citat:
Numiti ca fiind "cele sfinte" toate nascocirile care au aparut de-a lungul a 2000 de ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu va intristati. Sfanta Maria e o sfanta si nu se supara daca Ii dam slava lui Dumnezeu. Ea insasi si-a inchinat toata viata pentru ca El sa fie proslavit. Nu a cerut niciodata slava pentru ea, chiar din timpul vietii pe pamant ne-a sfatuit : "Faceți orice vă va spune." [Iisus] Ioan 2:5 .Toti sfintii au dorit sa fie mici si neinsemnati pentru ca Dumnezeu sa fie mare. Nici un sfant adevarat nu va lua pentru el din slava pe care o merita numai Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Multe am mai "nascocit", dar iaca-ta am sa renunt la "nascocirile" astea, si am sa cred ca tine...fara sa mai citesc ceva din Biblie, ca doar tu ai zis ca o stii pe de rost, si ai studiat-o in liniste si solitudine...si zici ca sunt 5! Poti sa ma informezi si care sunt multele nascociri, si cand au fost acestea toate introduse in Ortodoxie, macar sa aud ceva concret...nu abureli aruncate din deshte suparate?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, acestui colos, ii vor sta in gat tocmai niste oscioare marunte. Cat priveste numarul (cantitatea), iti dau un citat al unii teolog renumit (si indragit de tine), care a spus, inainte de a infrunta singur o adunare de oficialitati si clerici: "Eu si Hristos formam majoritatea". |
|
|||
|
|||
![]()
Aveți o imaginație bogată. Cum am mai spus, puteți merge liniștită cu buchetul acela și cu turtele nu sunt eu în măsură să vă întorc din drum. O va face Dumnezeu la timpul potrivit... dacă va mai fi timp...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|