Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2008, 13:23:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LLee Vezi mesajul
comuniune=comunism
Atunci, sa avem cat mai multe familii ce sa traiasca in comunism, daca asa iti place tie. Eu prefer in comuniune !
Vechi 07.11.2008, 14:06:35
Anca-Miha
Guest

Implicit

Inspirat raspuns, Cristian!
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 19:17:49
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.
n-as vrea sa am (desi stiu ca am) dusmani; am reusit sa-i transmit curtezanului nevesti-mii sa-si vada de casa si de copii lui si mi-a vorbit destul de urat (adica mi-a dat un mesaj ca la telefon nu vrea sa raspunda); iar doamna mea nu mai vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa se intoarca acasa; se cam joaca cu sentimentele si zice ca ii este foarte bine singura si va face singura totul; ar mai fi si problema copilului (care s-a cam instrainat de mine, nu stiu poate vazand raceala mamei lui...); nici nu stiu incotro sa apuc, sunt tare amarat si vad ca s-au adunat multi nori negri deasupra capului!
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma!
Doamne-ajuta!!!
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 20:29:23
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arkash Vezi mesajul
n-as vrea sa am (desi stiu ca am) dusmani; am reusit sa-i transmit curtezanului nevesti-mii sa-si vada de casa si de copii lui si mi-a vorbit destul de urat (adica mi-a dat un mesaj ca la telefon nu vrea sa raspunda); iar doamna mea nu mai vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa se intoarca acasa; se cam joaca cu sentimentele si zice ca ii este foarte bine singura si va face singura totul; ar mai fi si problema copilului (care s-a cam instrainat de mine, nu stiu poate vazand raceala mamei lui...); nici nu stiu incotro sa apuc, sunt tare amarat si vad ca s-au adunat multi nori negri deasupra capului!
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma!
Doamne-ajuta!!!
Dragul meu, mai rau de atat, nu poate fi si pana la urma,urmei si singuratatea provizorie, intelepteste firea umana pentru o noua etapa din viata ce va sa fie. Sa invatam din fiecare necaz, incercare ce trece peste noi, stiut find ca omul cat traieste invata si de devenim ceva mai intelepti, mai vrednici dupa fiece furtuna si necaz, inseamna ca am mai invatat ceva, nemailasand brese noi sa apara in viata noastra. Multa nadejdie frate draga !
Vechi 12.11.2008, 17:01:25
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dragul meu, mai rau de atat, nu poate fi si pana la urma,urmei si singuratatea provizorie, intelepteste firea umana pentru o noua etapa din viata ce va sa fie. Sa invatam din fiecare necaz, incercare ce trece peste noi, stiut find ca omul cat traieste invata si de devenim ceva mai intelepti, mai vrednici dupa fiece furtuna si necaz, inseamna ca am mai invatat ceva, nemailasand brese noi sa apara in viata noastra. Multa nadejdie frate draga !
Multumesc pentru incurajari!
Uite ca vine si postul si e un moment foarte bun de asezare a gandurilor; nadajduiesc in continuare ca soarele isi va face simtita prezenta, chira daca e putin mai rece afara.
Doamne-ajuta si toate cele bune!
Reply With Quote
Vechi 12.11.2008, 22:34:42
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arkash Vezi mesajul
Doamne-ajuta!!!
Cu totii avem dusmani, deci roaga-te pentru toti care iti stau impotriva.

Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2008, 22:45:50
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cu totii avem dusmani, deci roaga-te pentru toti care iti stau impotriva.

Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul.
De asta data Anca, m-ai dat gata ! Pentru varsta ta esti o femeie plina de actiune ce stie d'le sa puna piciorul in prag, chiar dura, pot spune, in sensul bun. Nu-ti cunosteam si fata asta, pline de actiune, spargand usi cu mult curaj, unde riscul nu inseamna nimic in fat planurilor de actiune si salvare. Bravo Miha!
Vechi 15.11.2008, 16:39:10
eduardd
Guest

Implicit

http://tainacasatoriei.wordpress.com...-in-casatorie/
Reply With Quote
Vechi 04.01.2009, 17:28:00
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit Sfantul Ioan Gura de Aur

"Vrei sa te asculte femeia, asa cum asculta Biserica de Hristos? Atunci straduieste-te si tu sa te ingrijesti de ea precum Hristos face ptr Biserica.
Si daca va trebui sa-ti dai viata ptr ea, sau sa te ostenesti de multe ori peste putere sau sa suferi si sa patimesti multe, sa nu le eviti.
Deoarece nu trebuie sa uiti ca desi vei suferi toate acestea, in esenta nimic nu ai facut, in comparatie cu cele pe care le-a facut Hristos ptr Biserica."
Reply With Quote
Vechi 04.01.2009, 19:47:37
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit

ce cuvinte frumoase,dar ma intristeaza faptul ca ffffffff putini barbati le urmeaza,si nu numai..imi amintesc si acum cum povesteste STRAbunica mea de 87 de ani despre sotul ei,cu cata dragoste isi aduce aminte de el si apoi fara sa vreau aud cum o vedeta,proaspat divortata spune ca asa a fost sa fie.....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatorie Sf.Asteapta Generalitati 13 29.06.2010 17:25:31
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie georgeval Sfanta Liturghie 2 27.10.2009 22:50:03
Casatorie la 16 ani firulescudaniel Nunta 37 20.12.2008 12:34:04
Comuniunea intre Bisericiile Ortodoxe oficiale konstantinos Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 12 14.04.2008 23:08:45
casatorie madalinutza Nunta 3 21.03.2008 22:40:13