![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ca e vorba de Istoria Crestinismului... de Biserica aia fara nume cu care voi nu aveti nicio legatura! Dar esti urmasul lui Charles Parham, de ce nu vorbesti despre el? Te deranjeaza, dar el a fost primul tremurator nu? El a fondat acest cult...ma insel? Noua de ce nu ne este rusine sa ii pomenim pe Sfintii Parinti, pe sfinti, mucenici...de ce nu ne deranjeaza cand pomeniti voi de ei, ba chiar ne bucuram? Nu ti se pare ciudat? |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesant. Tu imi arati mie ce se intampla in biserica mea, bazandu-te pe niste filmulete de pe you tube, postate de bindersamuel, despre care am mai vorbit. Nu crezi ca as sti mai bine ce e acolo? Sau ca esti cam credula? De fapt asa vrei tu sa fii; iti slujeste scopurilor tale.
Mai ales ca ti-am spus ca sunt false si stii, dar continui sa te distrezi cautandu-le, cum spunea si trice, asta e reavointa. Enjoy, ma duc sa fac altceva mai bun.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.12.2009 at 15:23:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt trucate, sau ce vrei sa insinuezi? Lucrurile alea se intampla e in cateva tari, case de adunare din America, o tara latina pe acolo, conferinte...deci nu incerca sa insinuezi ca filmutele alea sunt trucate si filmate de 3 rau voitori intr-o garsoniera...si cu camera lui Bindersamuel!!! ![]() Dar iti e rusine sauce, e vorba de credinta mare a penticostalilor Doriana...sau nu e credinta aia, atunci ce e? Daca aia sunt mai credinciosi decat tine, de ce faci pacate si afirmi ca nu au credinta? Ei spun ca e Duhul Sfant si cade peste toti in felul ala, de ce nu esti de acord? Charles tremura, si era chipurile plin de "Duhul Sfant" nu"? A pus el la indoiala acest lucru? Trebuie sa respecti urletele alea Doriana, inseamna credinta...ei asa "il cunosc" pe Dumnezeu, asa le "vorbeste" Dumnezeu...de ce esti atat de superficiala? Vrei sa spui ca si cantecele ortodoxe de pe youtube ne fac pe noi sa ne simtim prost, sau sunt puse cu rea vointa acolo...asta vrei sa insinuezi? |
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Da Doriana, inseamna ca toti aia care urla, se zbat, transpira, rad isteric, se tavalesc pe jos au primit Duhul Sfant si sunt Sfinti ...de ce ii necinstesti si le pui la indoiala credinta si darul lui Dumnezeu?
Cine esti tu Doriana sa judeci si sa etichetezi credinta oamenilor alora, si sa imi spui ca nu sunt demni de luat in considerare? In opinia mea chiar sunt mai credinciosi decat tine de fac in felul ala! Filmuletele alea reprezinta o secta? Tu esti mai sfanta decat ei de iti permiti sa spui ca ei sunt secta, dar tu ce esti atunci...o secta mai putin credincioasa decat ei? ![]() De ce nu gandesti ca sunt mai credinciosi ca tine, si refuzi sa crezi asta asta, exact cum te vad eu pe tine...de ce, care sunt criteriile pe baza carora vorbesti tu? |
|
||||
|
||||
![]()
Bindersamuel o fi fost si el la fel de socat ca si mine de acele filmulete si s-a gandit sa va faca cunoscut cultul...sa va vada toata lumea cat de credinciosi sunteti, a procedat gresit, de ce, aveti ceva de ascuns, ceva nu e bine sa se stie?
Uite, poti si tu sa dai cautare pe youtube...SFANTA LITURGHIE ORTODOXA, ce zici?...rea vointa, de ce, cine, cu ce scop, de care trucaje? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zz1qQESKNto http://www.youtube.com/watch?v=5ka6R...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=m3tPY...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=Hidlk...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=O7nJmcrHxCk&feature=fvw Vizioneaza daca ai timp, mie chiar nu are de ce sa imi fie rusine, pentru ca asta e Ortodoxia de mii de ani! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca te intelegi bine cu bindersamuel; chiar semanati, din profil ,mai ales. Merci de link-uri, ocazional mai intru si in BO si ascult slujba, ma rog, deci nu sunt in totala necunostinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate ca ei au primit mai mult " Duh Sfant"? Unde scrie in Biblie cum se manifesta acest "dar"? De ce crezi in Charles si nu crezi in aceste manifestari? Ceva nu iti convine, ce? Pai Bindersamuel a postat niste inregistrari, cum adica a gresit si e rea vointa, de ce? Tu cum te manifesti cand primesti "Duhul Sfant" si bolborosesti...si ce autoritate au tu sa faci distinctie intre un mod de manifestare si altul? Toti faceti la fel cand primiti "Duhul Sfant"...sau fiecare dupa credinta si iubirea din suflet ( pe care nu o etichetezi tu oricum)? Poate au prooroci mai buni decat ai tai, poate sunt si mai binecuvantati...nu crezi? De ce eviti raspunsuri Doriana, ce e in sufletul tau...durere, tristete, erezie, constientizarea ereziei in care traiesti de buna voia si nesilita de nimeni? Incearca sa raspunzi totusi....de ce nu crezi ca acesti oameni din inregistrarile de mai sus sunt mai credinciosi decat tine? Ti-e ciuda, ii crezi eretici, de ce??????? ![]() P.S. Care este diferenta intre credinciosii ortodocsi si penticostali? De ce se afirma ca voi toti primiti " darul" ala in modul in care il primiti, cum explici ca sunteti singurii de genul asta din cauza lui Charles, si de ce va considerati toti daruiti, iar tu in cele scrise de tine ai afirmat ca datorita necredintei pe care o avem noi ortodocsii suntem atat de saraci si napastuiti de soarta? Cum de nu ne-a salvat "credinta voastra" si darurile care se revarsa numai asupra adeptilor cultului vostru? Last edited by AndruscaCIM; 04.12.2009 at 16:29:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Of, of, of...ce ma fac eu cu tine? Da, e durere in sufletul meu, pentru ca, de cand am intrat pe forum, desi nu ma cunosti si nu m-ai intrebat cine sunt si ce cred, tot imi arunci acuze si idei preconcepute, ca aceasta, de exemplu:
Citat:
Si de cate ori iti explic ceva sari sa raspunzi contra fara sa citesti macar cu atentie si intelegi gresit , ca aici: Citat:
![]() ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce se intampla cu celelalte totusi..sunt necredincioase, sau cum explici tu faptul ca nimeni in afara de voi nu crede in acele manifestari si daruri prezente in cultul penticostal??? Citat:
Ai spus ca aici ai invatat tu ca se mananca un caine...nu stiu pe unde, dar nu ai enumerat niciodata lucrurile frumoase pe care le-ai aflat aici, pe forum despre Ortodoxie! Ai spus ca suntem atat de napastuiti din cauza necredintei noastre! Tu "incerci" sa faci prozelitism, esti eretica pentru ca nu recunosti nicio legatura cu Biserica Adevarata veche de 2000 de ani! Ai afirmat ca ai primit Duhul Sfant si asta in opinia ta inseamna sa fii Sfant, nu recunosti? Daca recunosti ca in opinia ta nu esti Sfanta, atunci se deduce ca recunosti ca nu ai vorbit in limbi, ca nu ai primit niciun "dar" asa cum sustine cultul tau...deci nu s-a pogorat asupra ta Duhul Sfant si este doar o erezie aceasta conceptie, corect? Ai spus ca din momentul in care cineva primeste Duhul Sfant, este sfant...si ca mai poate gresi, dar acesta este un dar de la Dumnezeu, asta inseamna sfintenia in opinia ta!!!Corect? Nu am spus ce nu ai ce cauta pe acest forum niciodata... te-am intrebat intotdeauna ce cauti aici, care este scopul prezentei tale???? Eu am spus doar ca tu nu esti aici pentru a intelege Ortodoxia, nu iti doresti acest lucru...se vede din postarile tale, dar esti aici pentru a o contrazice de dragul sectei tale, fara nicio noima...secta ta nu respecta Sfanta Traditie, nu are legatura cu Biserica " fara nume", cu succesiunea apostolica, nu respecta Sfintii Apostoli, nu respecta istoria Crestinismului....tu nu respecti nimic decat ce a instituit predicatorul Charles!! Nu recunosti? Citat:
Pe ce s-a bazat predicatorul ala si de ce a predicat acest lucru, fara sa tina cont ca a fost considerat un eretic, un caz singular...si atat? Citat:
Am inteles, ei se manifesta asa...dar voi cum? Care e diferenta intre cultul tau care a condus spre aparitia aceluia ( nu cred ca poti nega acest lucru), si prin ce anume imi poti tu spune ca ei sunt negativi sau eretici, si ca nu reactioneaza asa cum trebuie, ca acolo nu este prezent Duhul Sfant ( asa cum pretind ei)...si ca nu este darul lui Dumnezeu in randul celor care Il simt asa ? Last edited by AndruscaCIM; 04.12.2009 at 17:15:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|