![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ma cunosti, stii ca detest ortodoxismul si ca fac prozelitism, inseamna ca tot ce spun eu spun degeaba si nu are rost sa mai spun. Tu stii totul despre mine.
Despre Charles Parham poti cauta pe Google. Iar secta din filmulet nu ma intereseaza. Ca ei sunt multi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai renunta la prozelitism, ti-ar face mai bine...poate asa ai mai intelege putin cate putin Ortodoxsimul pe care tu l-ai parasit, si pe care acum incerci sa il si desfiintezi prin ", mult credinciosul, binecuvantatul si daruitul cult" al tau.... De ce este considerata secta ceea ce ti-am aratat eu? Acei oameni pretind acelasi lucru ca si adeptii cultului tau, ca il primesc pe Duhul Sfant? Care este diferenta intre manifestarea voastra si a lor? Ce inseamna pentru tine notiunea de secta? |
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca, fata mea, te dovedesti total lipsita de imaginatie. Pentru tine lumea se imparte intre ortodocsi buni si sectari rai, iar sectarii toti fac prozelitism. Poate ca e timpul sa mai iesi si tu in lume.
Iti raspund si la intrebari daca imi spui sincer ce urmaresti cand le pui. SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce nu crezi in secta aia, asa cum apare ea in inregistrarile acelea? De ce nu crezi ca poate "profetul" tau a fost un simplu eretic, si al lor este cel daruit de Dumnezeu sa va arate Calea cea Dreapta voua, un cult corupt si care se dovedeste ca e mai putin credincios decat al lor? De ce contesti credinta si iubirea de Dumnezeu a acelor oameni? ![]() Exista secte rele? Cea pe care o contesti tu este rea? De ce este rea si nu este mai buna decat a ta? Last edited by AndruscaCIM; 04.12.2009 at 20:15:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Prefer peste ochi, că nas am doar unul singur.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
Iată un lucru pe care într-adevăr n-ai de unde să-l ști. Doar Dumnezeu cunoaște ce e în mintea omului. |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu raspunzi?...eu evident intreb pentru ca as vrea sa aflu opinia ta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O glumă răutăcioasă spune că scoțienii (cunoscuți ca hoți) atunci când se botează, ridică mâna dreaptă sus să nu fie acoperită de apă. În calendarul adventist nu există sărbătoarea Crăciunului. Doamne ajută! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|