![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad ca tot despre bani este discutia. Deci scuza ta cade, eu zic ca e mai degraba ipocrizie. Iti pasa acolo unde te doare pe tine ca ateu, religia si faptul ca exista. Te doare pentru ca iti sugereaza ca ar exista o varianta mai buna a individului care esti. Si asta deranjeaza pe unii. de asta si ajung atei. Dar interesant este ca oricat ar incerca sa nege ca exista si varianta asa, pana la urma nu reusesc decat sa sfarseasca intr-un soi de frustrare a carui singur paleativ este sa incerce sa-si demonstreze ca exponentii religiei nu sunt persoane mai bune, deci religia nu functioneaza. Deci nu poate functiona nici pentru ei. QED. Din pacate, nici inima nici ratiunea nu se lasa pacalite asa usor. Ca daca s-ar fi lasat, acum erai prin alta parte traindu-ti viata nu incercand din toate puterile sa stropesti lucruri care sunt mai presus de tine, ca sa nu mai vorbim de intelegerea ta. Am mai avut ca tine pe aici, si chiar daca si-au sters contul sau au fost banati, continua sa se intoarca. De ce? Ca sa marturiseasca ca viata de ateu este un stres maxim. Last edited by AlinB; 08.08.2011 at 09:55:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Selectia observationala - argumentul preferat al crestinilor. Daca as face si eu la fel, si as spune ca crestinismul inseamna inchizitie, cruciade, persecutii, arderi pe rug etc, v-ati supara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, de ce sa ne suparam, cunoastem ingustimile mintii atee, este un repros tipic al unor minti confuze valoric si moral.. :) Si sa nu-mi zici ca cele enumerate de mine nu sunt produsul societatii laice sau ca nu sunt reprezentative pentru gandirea atee in care nu exista un sistem de valori stabil, practic totul e miscator pe linia asta.. Sa-ti mai zic si de Revolutia Franceza si "binefacerile" ei? Partea amuzanta oarecum este ca au inceput prin a ghilotina preotii si au sfarsit prin a se ghilotina intre ei. Asta arata directia in care mergeti si cam cum o sa sfarsiti. Istoria care se uita, se repeta. Last edited by AlinB; 08.08.2011 at 10:15:16. |
|
||||
|
||||
![]()
N-am să intru prea mult în capcana ta, dar, cu tot respectul, ceea ce ai enumerat tu acolo nu sunt manifestări ale ORTODOXIEI.
|
|||
|
|||
![]()
Ai intrat deja suficient :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Știu. Mea culpa.
Important e că am conștientizat.
|
|||
|
|||
![]()
Ok, atunci hai sa discutam despre detinerea de sclavi.
|
|
|||
|
|||
![]()
"detinerea de sclavi nu face parte din ortodoxia adevarata"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sapoi daca tu numesti rezistenta la modernizare faptul ca nu putem acepta homoxexualii si alte feluri se sodomiti api mintea ta are nevoie de revizie tehnica.atentie orce forma de progres cuprinde un spectru mai larg de probleme,ce nu stiai?.aceptam orce progres tehnic ce nu duce la pierderea virtutilor umane si nu duce pe om, sa faca lucruri impotriva firii.si noi folosim: internet,telefonie,fax,televiziune prin satelit,udarea legumelor cu programator digital si senzor de ploaie.se trag clopotele bisericilor cu program prin satelit,si sa iti mai spun???.dar - ne ferim de sodomie si mai sti tu ce,ca de 10000grade celsius. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|