![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am incercat sa fie cat mai putin "sex" in comentariul meu. pana la urma organele sexuale sunt doar niste senzori, creierul este cel ce interpreteaza. repet: din pacate uitam prea des asta si ne comportam ca niste bivoli in calduri ... |
|
||||
|
||||
![]()
de ce ignoranta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am avut si eu parte de multe experiente......si am comunicat cu multi baieti despre acest subiect si adevarul este ca toti isi doresc sex si femei frumoase, mai putin o femei cu care sa isi intemeieze o familie, normal, caci traim intr-o lume nebuna, nebuna, asta e generatia din ziua de azi....
Am avut o intalnire cu un baiat credincios, l-am cunoscut pe net. Insa lui nu i-a placut de mine, ca nu sunt genul lui si...... Mi-a spus ca sunt o super fata, ca sunt cuminte si linistita, doar ca pe el nu il misca nimic si nici nu il va misca pe viitor. L-am intrebat anumite lucruri despre felul cum se comporta la o intalnire si mi-a spus ca o saruta pe fata respectiva si la prima intalnire daca ii place, mai ales ca se aprinde repede.......Totusi am ramas putin uimita de felul cum mi-a raspuns, mai ales inante sa ne vedem m-a intrebat cat port la sutien, eu care nici nu port sutien.... Poate daca eram frumoasa si atragatore si putin smechera si radeam la toate glumele lui, cine stie poate ii placea de mine.....Insa a fost mai bine ca s-a intamplat asa....... Am cunoscut multi baieti care mi-au fost doar amici, unii doar in treacat, altii pentru mai mult timp, insa fiecare a contribuit la evolutia mea, de la fiecare am invatat cate ceva..... Si acum ma intreb de ce nu a fost pana cum reciproc? Dragostea adevarata asteapta, insa toate trebuie sa fie cu binecuvantarea lui Dumnezeu, altfel se alege praful de casnicie. Astept un barbat care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt si mai ales care sa vada dincolo de fizicul meu, fizicul e trecator..... Noi fetele am ajuns niste produse, care putem fi consumate oricand si oriunde, nu se mai tine cont ca avem si noi un suflet, suntem doar jucarii de placeri, si pe langa asta mai au de suferit si acei copii procreati din aceste greseli, care sunt nevinovati.... Sa nu uitam ca fiecare om isi trage greselile pe care le face, el sufera cel mai mult....Nu cand e tanar, ci mai tarziu, cand nu mai este in putere..... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Ooooo, Yasmina.... nici chiar asa, zau, nici chiar ORICE.... Pe cuvant de cercetas!
Mai amutesc si ei, mai inghit in sec, se mai rusineaza, poate, de penibilul situatiei sau pur si simplu uneori, unora, nici sa li se spuna lor ORICE si tot nu consimt. Parol!...:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca o faci, atunci fa-o pina la capat si ia in consideratie realitatea practica: cine isi ia masina de firma, nu-i mai vine sa o testeze prin noroi, furtuna, rugina, gheata, etc, dupa cat a investit in ea! Pe acest aparent paradox cred ca se bazeaza si femeile cuminti atunci cand isi formuleaza asteptarile fata de barbati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai linistita ca s-a purtat frumos la intalnire. E mai greu sa fii un crestin autenic in ziua de azi, din toate punctele de vedere! Mai toti suntem crestini cu numele, trebuie doar sa ne vedem asa cum suntem :) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare cu cel doare. Am intrebat baietii daca ar putea sa stea fara sa sarute o fata timp de un an si mai toti mi-au raspuns ca nu ar putea sa astepte asa mult fara sa o sarute..... Deci e mai importanta placerea trecatoare decat o iubire de durata pt generatiile din ziua de azi Vrem sa le facem pe toate repede si fara un rezultat de durata. De aceea toate iubirile/indragosteile patimase se sting repede si au finaluri urate, ................ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|