![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai să revenim la topic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata un site in care sunt prezentate acele biserici adventiste care s-au separat. http://ro.wikipedia.org/wiki/Adventism Eu am citit o data si despre o biserica adventista a celor homosexuali. Finish Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 13:26:54. |
|
|||
|
|||
![]()
de acest lucru ne-ai convins cu prisosință astăzi. Mulțumim.
Citat:
Să speraăm... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imi dau seama de bunele tale intentii dupa cum rastalmacesti ce spun eu. Am zis ca nu sunt deloc sigur in cea ce priveste numarul de biserici desprinse din biserica ortodoxa.Oricum chiar presupunand ca noi avem mai multe ramuri, noi avem o istorie mai mare. Si nu am auzit ca acele ramuri sa nu creada in Iisus ca fiul lui Dumnezeu asa cum gasim la voi sau ortodoxi care respecta sambata cum aveti voi adventi care respecta duminica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai sfeclit-o și în ce privește partea a doua... sunt și ortodocși care respectă sâmbăta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica Adventista de Ziua a Saptea manifesta o preocupare deosebita pentru una din primele institutii create de Dumnezeu: familia (asa cum a facut-o Dumnezeu, formata din barbat si femeie). Pe site-urile adventiste gasesti postate nenumarate seminarii de familie. Sau, avand in vedere pasiunea ta pentru Ellen White, poate citesti lucrarea "Caminul adventist". Numai ca e cam mult de citit (peste 500 de pagini). Mai usor preiei ceva minciunele de pe alte site-uri, sau ceva de pe you-tube si cu ceva imaginatie de la tine iese de o postare "mai mult ca sigura". Last edited by grasu77; 14.11.2011 at 14:03:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Actualmente, majoritatea confesiunilor adventist-millerite profesează forme de antitrinitarinism (arianism, semiarianism etc.). Excepție face Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea (care însumează aproximativ 70% din totalul numărului actual al adventiștilor milleriți)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adventism Eu nu am auzit de ortodocsi care respecta sabatul. Poate vii cu dovezi clare. Cat despre biserica adventista care lauda homosexualitatea poate nu stiu eu sa traduc : http://gladventist.org/ Eu aduc dovezi vreau sa vad si eu biserica ortodoxa de ziua a saptea. Probabil ca exista are 1000 sau 2000 de membrii maxim... Acolo pe Wiki nu am vazut sa scrie de biserica adventista reformista care stiu ca concureaza ca numar cu biserica adventista de ziua a saptea! Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 14:17:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Te invit sa cercetezi din surse ale Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea cand faci afirmatii. Iti recomand, din nou, site-ul oficial AZS: www.adventist.ro. Aici gasesti scris (printre altele): "adventistii de ziua a saptea se opun practicilor si relatiilor homosexuale". Vezi aici:http://www.adventist.ro/index/convin...ualitatea.html, detalii despre convingerile AZS referitor la relatiile dintre persoane de acelasi sex.
Am fost nevoit sa dau niste cautari pe net. Astazi am aflat si eu ("multumita tie") de unele organizatii cu devieri sexuale, care se folosesc de numele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. In anul 1987 a avut loc si un proces intre Biserica Adventista de Ziua a Saptea si o astfel de asociatie de ciudati, pentru violarea marcii inregistrate. Repet: daca vrei sa stii ceva sigur despre Biserica Adventista de Ziua a Saptea intra pe http://www.adventist.ro/index/. Vei gasi o sumedenie de subcapitole cu informatii de tot felul (inclusiv convingerile referitoare la relatiile dintre persoane de acelasi sex). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tare asta! Depinde ce înțelegi prin "respectă". Eu respect toate zilele săptămânii, de ex.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
O caracteristica de baza a falsilor invatatori este aceea ca interesul lor nu este de a-l glorifica pe Dumnezeu ci de a atrage multimile in ratacire pentru un castig material: "Dar au fost în popor și prooroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, își vor aduce lor grabnică pieire; Și mulți se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită; Și din poftă de avere și cu cuvinte amăgitoare, ei vă vor momi pe voi. Dar osânda lor, de mult pregătită, nu zăbovește și pierzarea lor nu dormitează". Citat:
Ce va face sa credeti ca multi dintre oameni au o dorinta sincere de a o intelege? Multora dintre oameni nici nu le pasa de Cuvantul Domnului. Eu cred in nemurirea sufletului, probabil va referiti la adventisti, ca ei nu cred asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|