![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lemnele pentru iarna le costa pe batrane 800ron,din nefericire cu cat ne apropiem de iarna cum se mai adauga ceva la m3 de lemne,luna trecuta le-ar fi luat cu 700ron,asta-i viata.Atatea lemne le-ar fi necesare sa treaca iarna,acum sa vedem cat se aduna.
Le-am ajutat deja sa desfunde sobele pt.iarna(cei care stau la tara stiu despre ce vorbesc) si ne-au promis deja 2vecini ca ne ajuta cand aducem lemnele sa le spargem si pune la locul lor pt iarna,dar,sa ajungem noi acolo... Orice ajutor se poate trimite prin mandat postal,aveti adresa mai sus. Va trimit cu placere,la cei care doriti,detalii despre acest caz,detalii despre boala,etc. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Fara suparare dar nu cred ca e cazul sa te superi ca oamenii sunt sceptici, daca cineva cu vechime pe forum ar cunoaste personal situatia si ar putea confirma, n-ar fi nici o problema.
Au mai fost astfel de cazuri, cineva de incredere s-a dus, a vazut, a spus ce a vazut, s-au strans bani, doar cei care au avut rea vointa au mai comentat. Dumnezeu iti cere sa fii darnic dar nu naiv, nu poti da oricui iti cere fara a sti daca este sau nu o nevoie reala, nu crezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca daca dai din inima buna la un excroc, Dumnezeu nu o sa ti-o ia in nume de rau. Si tocmai asta explicam ca multi nu vor si nu ca n-ar avea "inima buna" ci faptul ca mai au si nitica ratiune care nu e chiar asa absurda avand in vedere ce loc dubios este Internetul si care trebuie si aia impacata si nici asta nu cred ca ti-o ia Dumnezeu in nume de rau. Si lasa-ma sa cred ca din moment ce totusi mai ai camasa pe tine nu ai dat-o la oricine ti-a cerut-o. Sau tastezi gol-golutz din fata calculatorului, pana ti l-o cere cineva si pe ala? Haha, multa iubire. Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 18:16:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dragostea nu pizmuieste ,NU VORBESTE DE RAU , etc ..... asadar daca dai din dragoste nu exista indoiala ... intelegi ? iisus a zis .... cere si ti se va da ... oare daca dai nu ti se implineste si ce ceri ? la asta te-ai gindit ? sper ca nu incepi si tu ca si ceilalti si despici firul in patru si interpretezi nu stiu ce bazaconii ..... este cu mult mai profund ceea ce spun .... ![]() multa iubire Citat:
amice ... ca sa iti raspund sincer tocmai am fost la bazin si da , tastez gol golut de la calculator ![]() ![]() plus ca nimeni nu ti-a cerut nimic CI DACA VREI sa ajuti .... tu poti nici sa nu vii aici , dar atita timp cit cineva intra aici SA ISI BATA JOC atunci sa se astepte la reactie din partea mea ..... intelegi ? ![]() multa iubire |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Dar daca tii musai sa-mi demonstrezi ca e asa simplu cum zici, uite facem asa, imi trimiti calculatorul tau, eu ti-am cerut, tu mi-ai dat, eu il donez mai departe la cineva, dar din dar se face rai, e simplu, nu? Batem palma? Citat:
Citat:
Indoiala justificata avand in vedere contextul (Internet, persoane necunoscute, nici un numar de telefon, etc.) Multi se indoies dar tac din gura, topicul asta are 365 vizualizari pana acum si doar o mana de oameni si-au dat cu parerea, mai nici unul nu s-a oferit la un ajutor concret. Vezi matale alte topicuri unde veneau cunoscuti ai forumului cu probleme care le stiu personal si ai sa vezi cum s-au mobilizat oamenii. N-a fost si milostenia aia cu un dram de ratiune in ea si discernamant milostenie? Ba sigur ca a fost si sunt sigur ca a fost bine primita, cum nici indoiala de a da drumul la oricine iti bate la usa nu e osandita. Deci asta e..practic vorbind. Citat:
Citat:
Mergem pe mana credintei tale? Atunci fii tu bun credincios si exemplul pe care il promovezi si renunta la abonamentul la bazin pe 2 luni si trimite-l pentru lemne la persona in cauza si discutia pe topicul asta s-a incheiat la fel si cu misiunea ta de cavaler in armura, aparator al postarilor anonime de pe Internet. Sau poate rolul asta e mai "exciting" si a invata pe altii cum sa sara cu capul inainte la facerea de bine, decat sa vii cu exemplul tau personal.. Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 22:11:51. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps milostenia se face in ascuns amice .... multa iubire Citat:
![]() ce treaba are ereticul cu milostenia propovaduita de iisus hristos SI DE SFINTII PARINTI , SFINTII , etc ? hmmmm .... eu inteleg ca vrei sa ma combati si imi place ca o faci , dar un pic de logica ok? ![]() Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 22:34:02. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Chiar daca da chiar daca nu, ce ai scris mai sus, acuzatii aiurea imprastiate in stanga si dreapta, unele de-ti sta mintea in loc si nu stii daca sa razi sau sa plangi, in orice caz fara nici o baza, sunt modul tau de a apara o cauza? Citat:
Citat:
Gaseste tu ceva la care sa renunti si fa-te pilda vie de credinta nelimitata, ca stii cum se zice, cine mult vorbeste mult si greseste. Si eu vorbesc cam mult, dar tu deja ai inceput sa ai scapari serioase. Multa iubire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mare este nesimtirea celor care-au primit/primesc totul de-a gata! Last edited by Adriana98; 02.09.2011 at 01:21:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|