Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 23:06:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
pai nu am nevoie de tine ca sa il donez .... asadar de ce as face-o?
multa iubire
Pai sigur ca n-ai, dar eu ti-l cer si cum ai zis, daca cineva cere trebuie sa-i dai, fara judecata, fara discernamant, ca n-are treaba cu credinta, ori tu esti credincios, eu iti cer, tu-mi dai, ce e asa greu de priceput?

Citat:
ps milostenia se face in ascuns amice ....
multa iubire
Poti sa mi-l dai in secret daca tii neaparat, nu trebuie sa stie toata lumea ca mi l-ai trimis, eu nu ma supar si promit ca nu te dau de gol.

Citat:
nici nu ma mira ca nu esti ... adevarul e simplu .... mintea e complicata , .... asadar renunta la ea ...
Mai nou esti si Guru Zen?

Citat:
ce treaba are ereticul cu milostenia propovaduita de iisus hristos SI DE SFINTII PARINTI , SFINTII , etc ? hmmmm .... eu inteleg ca vrei sa ma combati si imi place ca o faci , dar un pic de logica ok? deviezi amice rau de tot ....eu vorbesc de mere , tu spui de pere , si ajungi la concluzia unei salate de fructe .... si apoi tot tu spui triumfator ... evrika .... ha ha ha
Da, eu vorbesc de retinere justificata, tu vorbesti de lipsa de ratiune ca ar fi musai sa insoteasca credinta, eu vorbesc de Sfintii Parinti si de locul ratiuni in viata de credinta si tu vorbesti de mere, pere si salata de fructe, pana la urma cine deviaza?

Citat:
amice NIMENI de aici nu a cerut DETALII inainte sa acuze si sa judece .... intelegi ? asadar nu imi vorbi de ŽŽ indoiala ŽŽ ca eu iti vorbesc de DEZINTERES total , si pe baza acestui lucru a aparut judecarea ....
multa iubire
Si eu vorbeam de indoiala justificata si modul in care ea poate sa dispara daca se vor rezultate pe directie de binefacere, iar tu ai ajuns la dezinteres, care din noi nu are romana ca limba nativa?

Citat:
amice , tu nu faci diferenta intre a nu discuta pe topic SI A JUDECA ..... cei care nu sunt interesati sa ajute stau pe margine si citesc NU INTERVIN SA ATACE .... e simplu .... si daca exists 365 de vizualizari , cam cit ar trebui sa dea fiecare ca acele sarmane sa aiba lemne de foc iarna ,hmmmm ? cit bacsis laSAti voi astia ŽŽ credinciosi ŽŽ la chelneri sa va dati mari in fata iubitei , prietenei , amicilor etcetc etc? hmmmm .... asadar nu imi vorbi mie de indoiala si alte bazaconii atita timp cit pentru alte timpenii SE ARUNCA CU BANII .... si citi dintre voi fumati , beti etc? hmmmm .... asadar din nou .... uite cum pentru o zi renunti la un viciu si ajuti un sarman .... e dubla bucurie in fata lui Dumnezeu , ai luptat cu pacatul ( renuntind ) si ai facut milostenie ....o faOta cit de marunta in fata divinului este MARE ....
multa iubire
Te crezi cumva vreun soi de vazator cu duhul?
Chiar daca da chiar daca nu, ce ai scris mai sus, acuzatii aiurea imprastiate in stanga si dreapta, unele de-ti sta mintea in loc si nu stii daca sa razi sau sa plangi, in orice caz fara nici o baza, sunt modul tau de a apara o cauza?

Citat:
mergem pe mina credintei IN IISUS HRISTOS ...
multa iubire
Pai depinde ce intelegi tu prin asta ca daca credinta ta te-a facut sa scrii tampeniile de mai sus, atunci halal.

Citat:
nu o fac ,,, in primul rind nu dau bani pe bazin. e gratis , asadar nu am la ce sa renunt ....
multa iubire
Si abonamentul de Internet e gratis?
Gaseste tu ceva la care sa renunti si fa-te pilda vie de credinta nelimitata, ca stii cum se zice, cine mult vorbeste mult si greseste.
Si eu vorbesc cam mult, dar tu deja ai inceput sa ai scapari serioase.

Multa iubire.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog,am nevoie de ajutor! claudelina Despre Biserica Ortodoxa in general 5 08.08.2011 22:12:30
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37