Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2009, 06:40:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
poza ca poza, dar chiar era necesar sa puna acolo 28 pagini de telefoane si adrese? iar rugaciunile sa fie asa marginalizate de sa trebuiasca sa le citesti cu lupa?

ideea este ca se cam vede pe ce pune accentul noua conducere BOR, pe fatada!

Eu nu vb de bine de PF Teoctist ptr ca a plecat la Domnul, ci pentru ca asa simt. I-or fi gasit si lui altii hibe, ca nimeni nu-i perfect, dar totusi in materie pastorala era mult peste actualul patriarh. Dar, sa dea Domnul sa ai dreptate, Cristi draga, si timpul sa indrepte previziunile asupra actualei conduceri.
Am cumparatat calendarul crestin-ortodox tiparit cu binecuvantarea IPS Macarie, episcopul Europei de Nord. Pe langa cateva rugaciuni, sunt enumerate si parohiile. Undeva trebuie sa se gaseasca si adresele si tel. acestora. Cum Bucurestiul este un oras mare, nu e de mirare, ca adresele au ocupat atatea pagini. Din cate stiu erau 365 de biserici in Bucuresti.

Iti dau dreptate: incep sa-l apreciez tot mai mult pe PF Teoctist, adormit intru Domnul. Odihneasa-se in pace!
Reply With Quote
Vechi 29.01.2009, 14:44:03
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau s afac nota discordanta si sper sa nu aruncati cu bolovani dupa mine dar pe cuvant ca mie imi place calendarul in noua forma iar in privinta dimensiunii nu ma deranjeaza poate si ptr faptul ca gentile mele sunt mari cat niste geamantane.. si grele pe masura(asa incat ce mai conteaza cateva grame in plus, echivalentul celor 28 pagini de tel si adrese de care pomenea Mirela?)... vorba mamei: "Dar ce cari mama in geanta? pietre de rau???"
Reply With Quote
Vechi 30.01.2009, 09:03:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Nu vreau s afac nota discordanta si sper sa nu aruncati cu bolovani dupa mine dar pe cuvant ca mie imi place calendarul in noua forma iar in privinta dimensiunii nu ma deranjeaza poate si ptr faptul ca gentile mele sunt mari cat niste geamantane.. si grele pe masura(asa incat ce mai conteaza cateva grame in plus, echivalentul celor 28 pagini de tel si adrese de care pomenea Mirela?)... vorba mamei: "Dar ce cari mama in geanta? pietre de rau???"
Da, fiecare cu piatra si bolovanul lui ! Nu ? In legatura cu adresele si telefoanele tiparite in calendar, se putea tipari o brosurica separat , gratuita din partea Patriarhiei. Era un gest onorant ! Calendarul putea contine, date si explicatii mai multe despre marile Sarbatori Bisericesti. Era cu mult mai de folos pana la urma. Transformarea calendarului in agenda telefonica si de adrese, este neavenita. Sustin modificarea , pe viitor, a redactarii si a continutului. Poze cu Sfinti in loc de adrese, cuvantari si alte cele.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, amendata de Garda Financiara Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 112 11.09.2010 20:27:58
Arhiepiscopia Ortodoxa Romana in America si Canada simona-carmen Intrebari utilizatori 0 02.09.2010 00:09:40
Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor aaaaaaa Intrebari utilizatori 0 18.02.2010 15:02:00
Zilele Bucurestilor costel Generalitati 3 24.09.2009 03:24:19