![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ei se roaga sa dispara toti, si sa ramina o noua planeta cu oameni buni( zic ei), dar nici intr-un caz un ortodox nu ar face asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog frumos sa lasi jignirile,nu ma faci pe mine satanist!Probabil ca atitudinea mea fata de necredinciosi este oarecum agresiva,insa intelege si tu ca m-am saturat sa vad atatia oameni orbi in fata Adevarului!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu le poți intra în voie. Oricât de frumos le vorbești: orice umilință, orice fățărnicie: deopotrivă de inutile. Leneși, urăsc pe cine le cere un efort, o lene îndărătnică, violentă ca instinctul de conservare. Și nu pot bea în cârciumi, numai afară pe stradă, cu sticlele înșirate alături și puradeii roată; o niaidanofilie, un exhibiționism, o nostalgie a bâlciului; și un jind al ocării, țipetelor, poalelor date peste cap. Spurcăciunea. Dracul sordid, dracul poltron, dracul țopăitor. Cărora Coșbuc le-a găsit nume atât de potrivite și care-n infern își fac din cur o goarnă.” "Frumos" limbaj din partea unui parinte. Citat de aici.
|
||||
|
||||
![]()
Dacă m-aș gândi mai mult la Tine / Aș răbda atunci cum se cuvine / Valurile reci ale furiei / Și ispita iute a mâniei. / Eu Te uit . . .Eu uit că Tu mă rabzi, / Uit că-n raza dragostei mă scalzi, / Uit că pentru mine-ai pătimit, / Când pe Cruce fosta-ai răstâgnit. / Iartă-mă , și dă-mi , Te rog, răbdare, / Când sunt greu supus la încercare ; / Să îngădui pe fârtații mei, / Să nu-ncerc să mă răzbun pe ei. // PACEA TA, MEREU BIRUITOARE , / SĂ ÎMI FIE SCUT ȘI ALINARE . Amin !+
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel el povesteste experienta lui personala, la cald, si nu cred ca e cazul sa tragem concluzii absolute despre gandirea lui din acest textulet. De rugat trebuie sa ne rugam pentru oricine, MAI ALES pentru cei mai rai. Evanghelia sta mai presus decat Steinhardt :-) de altfel, el ar fi primul care ar zice asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci tu crezi ca Parintele Steinhardt greseste nu? Insa daca scoatem capu' din nisip si privim spre "real life", tot ce spune acolo despre etnia tiganeasca reprezinta situatia de atunci si situatia actuala, realitatea de zi cu zi din secolul 21! Sau stai... e usor sa dai "report" de pe scaunel din bruxxel, la caldut, liniste si curatenie, fantasticand... E usor sa visezi la utopii romantice cand sunt altii care indura umilintele societatii! (Porolissensis). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@Fani71: textul ala nu e ca sa scot in evidenta ceva, pur si simplu eram curios ce-a zis acest parinte despre tigani, ca s-a pomenit mai sus. Dupa ce-am gasit textul, l-am pus aici, ca poate mai sunt si altii curiosi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu ne mai ascundem atata...! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cat timp va intarzia raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile noastre? | teodoraianys | Rugaciuni | 26 | 21.08.2012 22:30:20 |
Rugaciunile de dimineata | dorelsilaghi | Intrebari utilizatori | 9 | 23.11.2011 11:40:59 |
Chemare la rugaciune individuala pentru conversia la credinta a dusmanilor ortodoxiei | spre_rasarit | Generalitati | 45 | 21.07.2011 01:23:02 |
Rugaciunile | Hector | Rugaciuni | 12 | 29.03.2009 21:14:05 |
Rugaciunile pt cei adormiti | danyel | Rugaciuni | 0 | 03.06.2007 21:18:43 |
|