![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa uite, asa s-a hotarit. Oricum, nu noi ci Dumnezeu hotaraste ce loc are cineva langa El. Cred ca mai degraba ca ierarhizarea asta joasa a lui Augusitin are caracter mai degraba pedagocic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by orthodoxia.i.thanatos; 20.10.2009 at 02:02:35. |
|
||||
|
||||
![]()
In orice calendar ortodox al BOR cel putin, Fericitul Augustin este sarbatorit pe 15 iunie impreuna cu Fericitul Ieronim. Nu cred ca mai sunt alti fericiti in calendarul ortodox, s-ar putea sa ma insel?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu toti cei care isi spun ortodox sint si ortodocsi. Bisericile Ortotodoxe sint acele biserici care marturisesc Ortodoxia si in care exista succesiune apostolica valida. Bisericile care expun ecumenismul au incetat sa mai fie ortodoxe pentru ca in Biserica Ortodoxa, Trupul lui Cristos nu poate exista erezie. Asta-i invatatura ortodoxa si nici o parte a ei nu este negociabila.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ah, m-am prins, tu esti dintr-aia ciudatii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De sf Aposatol Pvel am auzit si vad ca el imbratisa pe toti si pe toate PENTRU A DA INAINTE, dar tu cine esti? ...de aceea dupa cum observi reactiile la ceea ce afirmi sunt foarte limitate |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc. Prefer oricind ciudat sau extremist decit ecumenist.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Fraților, vă mărturisesc că Evanghelia propovăduită de mine, nu este de obîrșie omenească; pentrucă, n'am primit -o, nici n'am învățat -o dela vreun om, ci prin descoperirea lui Isus Hristos.” (Galateni 1:11,12) “6. Mă mir că treceți așa de repede dela Cel ce v'a chemat prin harul lui Hristos, la o altă Evanghelie. 7. Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sînt unii oameni cari vă tulbură, și voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos. 8. Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v'am propovăduit -o noi, să fie ANATEMA! 9. Cum am mai spus, o spun și acum: dacă vă propovăduiește cineva o Evanghelie, deosebită de aceea pe care ați primit -o, să fie ANATEMA! 10. Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoința oamenilor, sau bunăvoința lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aș mai căuta să plac oamenilor, n'aș fi robul lui Hristos. “ (Galateni 1) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cuvantul rostit de Prea Fericitul Teoctist la Prima Conferinta a Comunitatilor Romanesti din Europa | paula_i | Intrebari utilizatori | 0 | 09.03.2010 22:03:48 |
Sfântul Augustin | pui | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 20.10.2008 14:15:47 |
PREA FERICITUL HRISTODOULOS | georgeval | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 11.02.2008 09:14:55 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|