![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Am intalnit in aceste zile un copil care lucra de zor sa termine o pictura. Cand l-am intrebat ce face, mi-a spus: "Lucrul acesta il fac pentru mama"! E minunat sa traiesti viata ca daruire. Imi aduc aminte de bunica, imi spunea "lada de zestre o am de la mama", "icoana aceasta de la bunici"... Deci, multe din lucrurile ei erau daruri. Sa ne dea Dumnezeu putere sa ne daruim neincetat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi-am adus aminte cu ocazia asta de o reclama tv care ruleaza acum si care se termina cu zicala: "Dar din dar se face ... binele". Vezi bine, "raiul" nu e "politically correct".
Zicala asta, insa, e profunda. Raiul este in dar, si doar cei daruiti care daruiesc ajung la el. |
|
||||
|
||||
![]()
Va rog eu ceva: de Craciun, umpleti-va buzunarele cu bomboane si cu tot ce aveti mai bun si impartiti-le tuturor celor care va ies in cale!
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista dar neinsemnat, nesemnificativ, lipsit de valoare, atat timp cat el face obiectul unui dialog al iubirii si nu al unui dialog formal, sec, de complezenta.
Cuvantul "dar" este "mic la aratare", dar cuprinde in sine intreaga lume, intreg universul creat, atunci cand ne raportam la el din perspectiva lui Dumnezeu. Mai mult, tot universul nu ar fi fost nimic daca omul (daca noi) nu ar fi primit de El darul vietii. La fel, darurile pe care noi le oferim sau le primim, pot fi mici la aratare, dar pot cuprinde intru ele iubirea intreaga, neimpartita, a unora pentru altii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Experiente sublime prin care l-am simtit pe Dumnezeu | Lucian008 | Intamplari adevarate | 24 | 21.01.2012 02:26:50 |
Cand Dumnezeu iti vorbeste prin oameni! | miti29 | Intamplari adevarate | 13 | 03.02.2011 15:48:40 |
Lăsați-L pe Dumnezeu să viseze prin voi! | NECTARIE | Generalitati | 1 | 28.12.2010 19:44:02 |
Articol superb: Parintele Savatie ne invata sa incepem prin a fi sinceri cu Dumnezeu | andrei_im | Generalitati | 7 | 04.02.2010 10:20:15 |
Pacatul ne izoleaza de semeni ! | cristiboss56 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 25 | 29.01.2009 11:09:12 |
|