![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

cititi, fratilor, va rog din suflet. greu mai gasiti cuvinte asa simple, si totusi atat de puternice.. Doamne ajuta!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cat de frumos! Merg direct la inima vorbele parintelui Savatie. 

<<Noua nu ne place sa ne rugam, ne irita, ne enerveaza, si in mintea noastra suna cuvinte cam de felul: „Mantuitorul a spus sa nu ne rugam mult ca paganii, dar astia au facut acatistiere de 2 kg! Sa citesc eu acatistul acesta… am ajuns la icosul 7, inseamna ca am trecut de jumatate, acus termin!” Suntem fatarnici in fata lui Dumnezeu! Intelegeti? >> 

"Adânc pe adânc cheamă în glasul căderilor apelor Tale."  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

si mie tot la cuvantul acela mi-a ramas inima! :) Doamne ajuta!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Aceasta fiindca ne face sa constientizam starea noastra adevarata. Ne face sa exclamam: "Asta sunt eu!". Dumnezeu sa ne ajute!

"Adânc pe adânc cheamă în glasul căderilor apelor Tale."  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Foarte frumos articolul. :) Chiar aveam nevoie sa citesc ceva despre rugaciune. 

"[Nesabuinta este] atunci cand noi nu mai avem frica de Dumnezeu, atunci cand, dupa ce L-am infruntat cu o intrebare, nu ne-am speriat si n-am cazut la pamant cu lacrimi si, in general, nu mai avem lacrimi pentru pacatele noastre si nu ne mai pare ca suntem pacatosi, atunci n-avem dreptul sa mai indraznim la Dumnezeu, trebuie sa ne plangem; indrazneala cea buna vine numai de la smerenie." Cat de profund poate fi Savatie Bastovoi. Oare e dintre scrierile lui mai vechi? 

"Ortodoxia nu convinge, ea seduce.." Last edited by Imogene; 04.02.2010 at 01:17:25.  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Un articol superb - Parintele Constantin Galeriu | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 05.11.2012 13:41:39 | 
| Superb articol: Vocatia calugariei | sophia | Calugarul | 37 | 09.05.2011 15:58:45 | 
| Lăsați-L pe Dumnezeu să viseze prin voi! | NECTARIE | Generalitati | 1 | 28.12.2010 20:44:02 | 
| Sa incepem prin a avea incredere in noi ! | cristiboss56 | Din Noul Testament | 6 | 26.08.2009 09:41:39 | 
| stie cineva unde il pot gasi pe parintele savatie bastovoi? | bogdan_222 | Calugarul | 3 | 30.07.2009 19:27:15 | 
| 
 |