![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu alaturam obiceiurile stramosesti acestor pseudo-obiceiuri preluate din occident. Fie ele petale, bomboane, orez sau mai stiu eu ce, cred ca pot fi aruncate numai in afara bisericii. In biserica sau in timpul slujbelor, este exclus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Colindele sunt cantecele de leagan ale Domnului Iisus Hristos! Nu cred ca e buna asemanarea cu bomboanele...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt la fel de dulci și de plăcute ! Vezi, mai în glumă mai în serios, iaca o asemănare !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Am înțeles perfect mesajul tău, dar nu mi-a mers emoționul pentru a înțelege și tu tot atât de bine răspunsul meu !
|
|||
|
|||
![]()
Intreg ritualul de cununie e caraghios si starneste mereu zambete printre altii de la alte confesiuni.Incepand cu ridicolul.."robul si roaba";total anacronic si cu topaitul in jurul mesii impreuna cu preotul..totul e ridicol.Desi sant ortodox..mi se pare mult mai ceremonios si interesant cununia la catolici.Oricum..alta cununie nu mai fac..dar pe copii ii las sa-si aleaga cum doresc sa se cunune.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Voxdez, nu ai inteles nimic din ORTODOXIE!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Este un obicei la romani, si nu mi se pare deplasat. Sa vezi ce de copii se inghesuie sa le adune. De obicei sunt invelite in staniol sau celofan.
|
![]() |
Tags |
cununie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cununie si adoptie | nicoletaL | Nunta | 4 | 31.08.2011 15:47:39 |
cununie | lmihaela | Nunta | 2 | 07.02.2011 12:10:42 |
De ce aruncam Crucea in apa la Boboteaza? | windorin | Diverse Sarbatori | 12 | 05.01.2011 21:43:37 |
cununie | luminitab | Nunta | 0 | 06.11.2007 04:39:45 |
nas de cununie... | anaandreea | Generalitati | 9 | 29.08.2007 20:20:57 |
|