![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu sunt de parere ca vietuirea fara oficierea Cununiei in biserica este cauza neintelegerilor voastre. Sigur, nu este bine sa vietuiesti asa. Eu cred ca nu trebuie sa dai buzna in biserica si sa ceri casatoria. Ai toate sansele sa duci o viata in neintelegere.
Eu sunt de parere ca mergi in biserica ca sa intaresti o intelegere, o iubire care exista. Nu mergi ca ea sa se nasca in urma casatoriei. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa mentionez si sa imi cer scuze ca nu am fost destul de explicita in primul mesaj, certurile, geloziile si jignirile provin din partea amandurora, nu numai din a lui.
Va multumesc mult pentru sfaturi, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea multa sanatate! |
|
|||
|
|||
![]()
Pasii sunt simpli:
1. Nu mai stati impreuna, asta inseamna fara relatii intime. 2. Incepeti amandoi sa frecventati biserica, va spovediti. 3. Vedeti cum merge relatia o perioada, daca va intelegeti bine in urmatoarele 6 luni, un an poate, va casatoriti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar pana la urma in problemele acestea vei hotari singura. Totusi relatiile extraconjugale nu au binecuvantare si sunt chiar uraciune in fata lui Dumnezeu (vezi si porunca a 7-a) si a lumii.. Sa nu facem nimic fara Dumnezeu ! Last edited by Florin Liviu; 10.06.2010 at 13:37:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pana la nunta duhovnicul mi-a fost aproape de fiecare data, caci nu a fost deloc usor. De asta spuneam ca nu e usor sa lasi pacatul... mai ales cand iei decizia de unul singur... dar se poate... si Doamne iti sta alaturi si traieste cu tine si te ridica mereu si mereu. E atat de bun!!!! Nu incetez sa ma minunez de bunatatea Lui, de rabdarea Lui, de dragostea Lui! Totul e sa indraznesti sa gusti putin si viata capata un cu totul alt sens iar relatiile incep sa treaca prin rugaciune. Si singura tragedie devine despartirea de Doamne. Slava Tie Doamne, ca ii auzi si pe cei din iadul cel mai adanc si ii scoti la lumina!
|
|||
|
|||
![]()
Atat de frumos ai povestit ! M-am topit tot !
Sa-ti ajute Dumnezeu ! PE TOTI SA VA AJUTE DUMNEZEU ! IUBESC SA TE IUBESC ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Nico, Ma numesc Teodora,am citit mesajul tau pe forum si am zis sa-mi dau si eu cu parerea vis-a vis de problema ta. Parerea mea este sa o lasi balta,sa-ti vezi de viata ta.Daca de acum se comporta asa,cum o sa se poarte cu tine cand sunteti sot si sotie? Crezi ca o sa-i vina mintea la cap?Eu nu cred. Nu vei face casa buna cu un om gelos.Doamne fereste,din gelozie se poate ajunge la crima.Nu vezi cite se intimpla si la televizor din cauza geloziei?Te ingrozesti cind vezi stirile.Sotul isi omoara sotia din te miri ce motiv. Si daca te iubeste,nu ar trebui sa te jigneasca.Eu zic sa-ti faci bagajele cit mai repede si sa te intorci acasa la tine.Nu cred ca parintii tai nu te primesc inapoi. Inainte de a face un pas gresit,gindeste-te foarte bine.Bunica mea imi spunea asa: "Inainte de a te marita,fa ochii cit cepele,nu te grabi,du-te peste tot cu el,incearca-l,vezi cum se poarta cind iesiti cu prietenii,sa nu bea,sa nu te faca de ris in societate,ai mare grija". Atunci,cind mi-a zis asta,n-am dat mare importanta,dar acum realizez ca avea mare dreptate. Cam asta e si sfatul meu. Ai grija de tine si tine-ma te rog la curent cu ce hotarire ai luat. |
|
|||
|
|||
![]()
Puteti sa aruncati cu pietre in mine dupa ce cititi ce voi scrie insa mi se pare ca sfaturile pe care le-ti dat fetei suna can asa " lasa mama ca vine altul , tu sa fii fericita indiferent de numarul celor cu care te vei desfrana si daca nici celalalt nu o fi sa fie...ia altul si tot asa".
Ea l-a ales, s-au mutat impreuna, au avut parte si de clipe frumoase si de greutati..IMPREUNA. Daca era sa fie casatoriti ce le sugerati, divortul? Lasati-o sa fie chibzuita nu destrabalata sau cum se zice mai nou "femeie emancipata". O sa aibe de suportat toane si mai si din partea oricarui barbat si-ar lua insa, asemeni lui Hristos, toti trebuie sa ne purtam crucea si smerenie. Daca iubesti asa cum ne iubeste pe noi toti Domnul nu exista nimic care sa te faca sa-ti iei dragostea inapoi si sa pleci mai departe...numai sa te lepezi de Dansul sa nu faci. Atat timp cat niciunul dintre voi nu a inselat pe celalalt eu zic ca poate ar trebui sa iti iei logodnicul frumos de mana, sa va spovediti dupa care sa stabiliti data nuntii si S-O FACETI. Casatoria nu inseamna numai belsug si fericire. Ea este asemeni unei barci pe mare, timp indelungat. Veti avea de infruntat si furtuni si vreme buna. Important este ca ajungeti impreuna la mal. Scopul casatoriei este sa va mantuiti impreuna, scopul casatoriei este ca impreuna sa mergeti spre Hristos. In concluzie ai doua optiuni: ori va casatoriti si impreuna cu Hristos veti reusi, ori puneti punct aici si atunci Domnul sa fie cu fiecare pe drumul lui. Sper sa alegeti bine. Sa ne ierte Dumnezeu pe toti pentru ca judecam si sa ne rugam Lui ca judecata Sa asupra noastra tuturor sa nu fie la fel de aspra. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
imi cer scuze ca nu am mai scris nimic dar nu am mai avut ocazia.vreau sa va povestesc ce s-a mai intamplat de atunci.nu mai locuim impreuna, eu m-am mutat la ai mei si el la ai lui, am mers la un duhovnic amandoi si ne-am spovedit.la o saptamana insa ne-am certat si eu am hotarat sa ne despartim.am stat despartiti cam o saptamana, timp in care eu am suferit foarte mult si i-am trimis un mesaj in care ii spunem cat de greu imi este, dupa care el m-a sunat si m-a convins sa ne impacam.problema e ca si acum eu nu-mi gasesc linistea, am ceva pe suflet care nu imi da pace, nu sunt fericita.el ar vrea sa ne casatorim dupa ce termina de renovat pe-acasa insa eu nu sunt sigura, nu pot sa ma hotarasc ce sa fac.si ma doare pentru ca ii spun anumite lucruri care nu imi plac in comportamentul lui iar el imi da dreptate, imi spune sa am rabdare ca o sa se schimbe insa mereu ma dezamageste.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat urgent, va rog!!! | OmuBun | Generalitati | 6 | 17.12.2012 11:29:27 |
Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 10:04:53 |
Urgent nevoie de rugaciuni | patinina34 | Umanitare | 6 | 30.06.2010 00:04:08 |
va rog cu un sfat urgent | ferrante | Nunta | 18 | 06.03.2010 17:05:51 |
Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 19:00:58 |
|